resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 3107
    gece gece aklıma gelen efsane. kendisinin nasıl heyecan verici bir oyuncu olduğuna dair şöyle bir anımı anlatayım. 1999-2000 sezonu. gençlerbirliğiyle oynuyoruz. sezonun en rahat maçı diyebilirim. o zamanlar ilk 11'de çıkan oyuncuların 1'den 11'e kadar numaralar giymesi kuralı var. hagi o gün ilk 11'de yok. sonradan 15 numaralı formasıyla giriyor oyuna. bu arada skor 4-0. olaylar bundan sonra gelişiyor.

    skorun verdiği rahatlıkla orta sahada top çeviriyoruz. maçın spikeri sabri ugan'da bakıyor ki önemli bir pozisyon yok, orta sahada top çevirilirken ben 1-2 bilgi vereyim diyor. saha kenarında o zamanki genç yeteneğimiz mehmet yozgatlı var. sabri ugan mehmet'in oyuna girmeye hazırlandığını görüyor, bakıyor top da hala orta sahada, başlıyor mehmet'in antrenmanlardaki performansını anlatmaya.

    tabi işler burdan sonra karışıyor. top orta sahada hagi'nin ayağına geliyor. sabri ugan hala mehmet'in antrenman performansını anlatırken hagi ani bir şut çıkarıyor. işte burdan sonrasını hiç unutmam, sabri ugan golü mü anlatsam cümlemi mi bitirsem diye kararsız kalıyor, heyecandan cümlesini bitirmek için hızlı konuşmaya başlıyor, adeta rapçi ceza'ya bağlıyor orda. cümlesini bitirdiğinde hagi'nin füzesi zaten çoktan kaleye girmiş oluyor.

    gole yetişemeyen sabri ugan bundan sonra golü tekrar anlatma gereği de duymuyor, sadece tek kelimeyi haykırıyor:

    hagiiiiii!!!!

    gerisini anlayan anlıyor zaten..

    http://www.youtube.com/watch?v=NvRIymOJALg
App Store'dan indirin Google Play'den alın