resim
Mehmet Batdal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.95
Uyruk:Türkiye
  • 498
    ne demis batdal mac sonu konusmasinda? "oyuna girersem böyle bir pozisyona girecegim icime dogmustu"

    bir bucuk yildir dogru duzgun oynamayan futbolcu derbide sahaya cikiyor, oyun sıkışmış ve galatasaray baski kurmaya calisiyor, giray ve mustafa gibi fizikli ve sert defans oyunculari arasinda pestil olmus iki forvetimizden biri cikiyor ve 74ncu dakikadamehmet batdal oyuna dahil oluyor. yani kalan sure 16 dakika.

    oyuna girdikten sonra fatih hoca tomas ujfalusi'yi yanina cagiriyor ve gelen toplari mehmet'e sisirin diye talimat veriyor. ujfa'da kisa pas yapmaya calisan semih kaya'ya "vur gitsin vur" diyor elleriyle isaret ederek.

    batdal ne yapiyor? o 1.95'lik dev boyu ve cussesi ile atilan her topu ya felipe melo'ya indirmeye calisiyor ya da boyuna ragmen yumusak bilekleri ile topu ilerde tutmaya calisiyor. bunun da buyuk kisminda basarili oluyor ve hatta cogu pozisyonda giray ve mustafa ikilisinden sicramadan kafa topu aliyor. o baski 82'de golu ve akabininde gol pozisyonlarini getiriyor.

    gelelim kendisinin hislerine, icine dogmus olan o pozisyona girmek icin batdal elinden geleni yapiyor ve uzerindeki baski " gol at oyunu ve hayatini degistir" baskisi. bunlara ek 48.000 seyirci, fatih terim'den forma alma zorlugu, oyunun hala 0-1 olmasi da var.

    sevgili sözluk kendini batdal'in yerine koy, elini de vicdanina ve yukaridaki etkenler ve psikolojiyle o topun o an sana geliyor oldugunu dusun, kalede de cok basarili bir tolga var. aksi gibi top, batdal'in ters acisidan sol ayagina geliyor. vurus yaparken kafasi sanki o kadar karisikti ki golu atamadi... cani sagolsun cunku elinden geleni yapti ve isi gucu twitter'da hatunlara yazmak olansercan yildirim'dan daha cok isik verdi. emin olun bu dönum noktasi o'nu gece uyutmamistir ama verdigi bu isik terim'i az cok taniyorsak, o'nun daha cok sans bulmasini saglayacaktir.

    belki cogunuzun yasi kucuk oldugundan hakan sukur'un bursaspor'dan galatasaray'a gelisini hatirlamayabilirsiniz. ama hakan, hakan olana kadar,kral hakan sukur olana kadar cok sac yoldurdu bu taraftara. kendisi ile kendi taraftari saban diye dalga da gecti. ama cogu vefali taraftar hep arkasindaydi ve o gol kacirsada, taraftarlar o'nun sahadaki mucadelesini takdir ederek hakan'a sahip cikti. böyle kazanildi hakan sukur ve böyle kazanilir buyuk futbolcular.

    bu 1.95'lik guzel cocuk ise geldigi takimda olaganustu goller atti. birakintrabzonspor'u ordu'yu, gelin o'na destek olun. guclensin, özguveni yerine gelsin ve cikip aslanlar gibi oynasin. yoksa futbolcu harcamaktan kolay ne var?

    (bkz: 25 mart 2012 galatasaray trabzonspor maçı)

    edit: mobil ile girilmis entry duzenlemesi
App Store'dan indirin Google Play'den alın