resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 1234
    --- alıntı ---

    sen yoksan her şey eksik
    galatasaray'ın isveçli golcüsü johan elmander'in sahada olmadığı maçlarda, sarı kırmızı takım galip gelme konusunda sıkıntı yaşıyor.

    spor toto süper lig'in 32. haftasında trabzonspor ile 1-1 berabere kalan galatasaray'da johan elmander'in yokluğu sarı kırmızılı ekibi etkiledi.

    trabzonspor karşısında sakatlığı nedeniyle elmander'in kadroda olmadığı maça necati-baros ikilisiyle başlayan fatih terim, 1-1 biten karşılaşmanın sonunda elmander'i aradıklarını söyledi.

    galatasaray bu sezon isveçli golcünün oynamadığı 4 maçın 2'sinde mağlup olurken 1'inde ise berabere kaldı. sarı kırmızılı ekip sadece adana demirspor ile oynanan ve elmander'in yer almadığı maçı kazanabildi.

    'o' yoksa her şey eksik

    ligin ilk maçında deplasmanda istanbul büyükşehir belediyespor ile karşılaşan galatasaray, elmander'in kadroda olmadığı mücadeleyi 2-0 kaybetmişti.

    fenerbahçe maçının ardından idmanda sakatlanan johan elmander, sivasspor ile oynanan kupa mücadelesinde de takımını yalnız bıraktı. sarı kırmızılı ekip elmander'siz çıktığı maçı 1-0 kaybedip türkiye kupası'ndan elenen taraf olmuştu.

    son olarak trabzonspor ile sahasında 1-1 berabere kalan galatasaray, elmander'in olmadığı maçlarda yaşadığı sıkıntıyı çözebilmiş değil.

    --- alıntı --- *
App Store'dan indirin Google Play'den alın