resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 1230
    her futbolcunun ozellikle genclerin bu sezon johan elmander'in geldigi gunden itibaren yaptiklarini dikkatle izlemesi gerekiyor.

    http://gss.gs/lbC

    cogumuz hatirlar bu resmin cekildigi yayini.unal aysal, elmander,terim mujdesini ntvspor'da bir yayinda vermisti.o donem didier drogba isminin de donmesiyle neredeyse kimse umursamamisti bu transferi.hatta,'niye geldi bu adam,rotasyona girebilir mi,drogba,forlan vb. gelecek' diye neredeyse herkes yok saydi adamin transferini.dusunun bu psikolojiyi goren kac adam,'olsa da olur olmasa da' bakislarina magruz kalan kac adam yelkenleri indirmez suya?kac adam 'zaten parami alacam ulan bana ne madem?' demez.gecen senelerdeki yabancilarimizin cogunu dusunun,o kadar beklenti varken bizi cildirttilar,acaba 'sen takil kafana gore' desek neler yaparlardi?

    neyse efendim transfer doneminin sonlarina dogru biraz o oyuncularin gelme ihtimali zorlasmaya baslayinca taraftarc en azindan yedek kulubesine yazilmaya baslandi adi.milan baros'un yedegi gozuyle bakildi kendisine.hatta ligin ilk haftasini da kulubede gecirdi.

    sonra 18 eylul 2011 galatasaray samsunspor maci'nda attigi gol ve yaptirdigi penalti bu adam cok fena degilmis denildi.

    o macla baslayan 'fena degilmis' sureci,34 haftalik maratonun bitimine 3 hafta kala liderligi,playoff olmasa sampiyonlugu garantileyen takiminin 10+2 lik sisteminin +2si haline getirdi.taraftar sene basinda rotasyon dedigi johan elmander'in artik adini goremeyince 11'de sanki sahaya normalden 1 kisi eksik cikacagiz diye dusunuyor.oyle ki yedegi olacagini dusundugumuz milan baros,sonradan gelen necati ates gibi isimler bile derman olmuyor bu duruma.

    peki bu adam nasil yapti bunu?disiplin,yetenek ve calisma gibi etkenlerle yapti.o psikolojiden pes etmedi,geldi kral oldu tribune.

    bu adamin oldugu takimda hala 20'sinin basindaki adamlar yarisi kadar gelisme gosteremiyorsa,kusura bakmasin kimse isleri yok bu takimda.johan elmander'i 1 sene ayni ortamda idman yapip biraz ornek alamayan,fatih terim gibi babacan bir adamin takiminda parlayamayan,hoca taktik verirken siritan adamlardan 20sinde degil 30unda birsey olmaz.

    o sebeple johan elmander herseyiyle ornek adamdir,sahadaki savascidir.o yokken 2 eksik,varken 2 fazlayiz.

    ozletme kendini isvecli,don hemen sahalara

    buralar fazla nesesiz sen yokken.

    http://gss.gs/c3J
    http://gss.gs/gFV
    http://gss.gs/chT
    http://gss.gs/ciG
    http://gss.gs/PB7
    http://gss.gs/NsJ
App Store'dan indirin Google Play'den alın