resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 1203
    kendisini dün gece rüyamda gördüğüm aslan. arkadaşlarla 25 mart 2012 galatasaray trabzonspor maçı için stada doğru yürüyormuşuz. yolda bir bakıyorum ki, bizim takım da üzerlerinde parçalı formalarla stada doğru bizim gibi yürüyorlar*. hemen gözlerim johan'ı arıyor ve görüyorum ki 9 numaralı forması ile johan da maça gidiyor bildiğin. koşturup yanına yetişip boynuna sarılıyorum, kadroda olduğunu görünce bi seviniyorum bi seviniyorum, aslansın johan diyorum. sonra aklıma geliyor sakatlığı, kendisine diyorum ki basında yazdı işte johan sezonu kapattı, johan 6 hafta yok felan nasıldır sakatlığın? o gülüp geçiyor sadece, sallama onları der gibi.

    rüyanın buradan sonrası biraz garip: johan bana diyor ki bizim tanıdıklar gelecekti bilet lazım maç için, halledebilir misin?* bu arada yürüyerek stad kapısına kadar gelmişiz, ben de güya bi yönetici bulup durumu anlatıp ayarlıyorum biletleri. sonra da johan'ı takımla beraber stadın içine yolluyorum. burdan sonra uyanmışım.

    arkadaş ben bu adamın hastasıyım, elmander bile demek gelmiyor içimden kendisine, samimiyetimiz bozulmasın johan'dır o benim için.

    not: herhangi bir kulüp, yönetici vs. bağlantım yoktur, biletix harici bilet almışlığım da yoktur, anlattıklarım tamamen rüya olup olası bilet talepleri sonuçsuz kalacaktır*
App Store'dan indirin Google Play'den alın