resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 1198
    ülkesinde vermiş olduğu röportajı takipçilerimizden nevzat polat tercüme etti. röportaj sırasında sakatlığı ile de bilgi vermiştir.

    blogumuzda yer alan röportaj linki: http://www.fcnblog.com/...-donecegim.html#more

    --- alıntı ---

    galatasarayımızın tecrübeli golcüsü johan elmander geçtiğimiz günlerde isveç basınından aftonbladet sitesine röportaj verdi. sakatlığı ve mevcut form grafiğiyle ilgili açıklamalarda bulunan johan elmander, sakatlığının öncesinde adalesinde sertlik ve ağrı hissettiğini belirtirken, play-offlara hazır dönmek istediğini dile getirdi. elmander'in röportajını bizler için türkçe'ye çeviren takipçimiz nevzat polat'a teşekkür ediyor, sizleri johan elmander röportajı ile başbaşa bırakıyoruz.

    "bu sezon benim için oldukça iyi geçiyor. kendimi formda hissediyorum ama bakarsan premier lig'de ilk sezonum ve fransa ligue 1'deki ilk sezonlarımda da iyiydim. sakatlandığım için üzgünüm. adalemde yırtık yok ama dizime doğru bir ağrı var. bir kaç haftadır o bölgede sertlik ve ağrı hissediyordum. doğrusunu söylemek gerekirse bu sakatlık pek süpriz olmadı benim için. ilk başlarda sakatlandığım için çok üzüldüm ama şimdi sadece 2 maç kaçıracağımı biliyorum. belki bu sürede dinlenmek bana iyi gelecektir. çünkü sezon sonunda oynamam gereken play-off ve avrupa şampiyonası var.

    benim oyun stilimin yıpratıcı, yorucu olduğunu biliyorum. bu nedenle bu tarz sakatlıkların kariyerim boyunca olacağını biliyorum. bu yüzden kendime iyi bakmam ve bana verilen antreman programını eksiksiz olarak devamlı tekrar etmem gerekiyor. eskiden bu tarz sakatlıklar geçirince 4-5 maç kaçırıyordum ve bu daha büyük problemler açıyordu. ama artık vücudumu iyi tanıyorum ve onu kontrol edebiliyorum. ne zaman dinlenmem gerektiğini iyi biliyorum. sakatlığım geçmeden oynamak, risk almak istemiyorum. sezon sonunda dediğim gibi play-offlar var. "

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın