resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1439
    --- alıntı ---

    galatasaray sivasspor mağlubiyetiyle ziraat türkiye kupası'na 4.turda veda ederken yönetimin juventus'tan bonservis opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralanan melo'nun bonservisini alabilmek için temaslara başladığı belirtildi.

    öncelikle her fırsatta türkiye'de çok mutlu olduğunu söyleyen melo'nun bonservisini elinde bulunduran juventus'la temasa geçen galatasaray yönetiminin brezilyalı futbolcu için sözleşmedeki opsiyonu olan 13 milyon euroyu ödeyemeyeceklerini italyan kulübüne ilettikleri ve indirim talep ettikleri öğrenildi.

    italyan basını galatasaray'ın melo için juventus'a 7 milyon euro önerdiğini ileri sürerken yöneticilerin melo'nun menajerlerine de juventus kulübüyle yaptıkları temas hakkında bilgi verdikleri ifade edildi.

    galatasaray yönetiminin henüz maçlar devam ettiği için transfer konularıyla melo'nun kafasını karıştırmamak ve futbola konsantrasyonunu bozmamak için görüşmeleri ağırdan aldığı ve sezonun tamamlanmasının ardından brezilyalı futbolcuyla ilgili kesin adımların atılacağı belirtildi.

    bu arada galatasaray'da ziraat türkiye kupası'nın ardından gözler trabzonspor'la oynanacak spor toto süper lig maçına çevrilirken hafif sakatlıkları nedeniyle sivasspor karşılaşmasında dinlendirilen elmander ve melo'nun pazar günü forma giyebilecekleri ifade edildi.

    --- alıntı ---
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın