• 233
    istemediğimiz şekilde gelişip, beklenmeyen sonuçlar aldığımız maçlardan sonra 10 dakika sabırla beklememizi gerektirir.

    galatasaraylılık olmasaydı işin ucunda, diğerlerinden ne fark kalacaktı ki? çizginin temiz tarafına bizden başka çekebileceğimiz kaç isim var çıktığımız karşılaşmalarda rakibimiz olan takımlardan ? sabır kolay değil. 20 mart galatasaray - sivasspor kupa maçında mustafa kamil abitoğlu'nun ve yardımcılarının yaptığı hata, üstü örtülebilecek türden de değil. bastıracağız ama.. bir şekilde sindireceğiz.
    galatasaraylılık, 10 dakika önce çok sinirliyken, şu an kendime gelerek silkelenmem demekti. bir yerde de galatasaraylılık, benim gibi çok sinirli vardır diyerek bunları yazmak, arkadaşları sakinleştirmekti. çok başarılı takımımızın, çok neşeli taraftarı olduğumuzu unutmamaktı.
    düğmelere basılsa da, bir şeyler planlansa da görmezden gelmekti. son düdük çaldığında, başarımızı, şampiyonluğumuzu gözlerine sokmak demekti.
    avrupa için oynuyoruz. bu lig galatasaray ve galatasaraylılık için hiç de adil değil. kirlenmiş, artarak da kirlenen...
    şimdilik sadece vizeyi alalım. önümüzdeki sene temiz liglerin, temiz takımlarının katılacağı elit bir kulvarda, alnımızın akıyla, nefesimizin sonuna kadar mücadele etmeyi arzulamaktı galatasaraylılık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın