resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 225
    16 mart 2012 gençlerbirliği trabzonspor maçı *sonrası trabzonspor taraftarları tarafından kendisine sözlü hakarette bulunulan hoca.

    ekşi sözlükte konu hakkında yazılan bir yazı gerçekten ibretik ve derslik;

    --- alıntı ---
    hic aslı olmayanlar ve bilimum troller, trabzonspor düşmanları, yarası olanlar, kuyruk acısı yaşayanlar istediği kadar hakkında konuşabilir, atıp tutabilir, şebeklik yapabilir. yapıyorlar da nitekim. eğer denk gelirsen yazdığına bir cevap verir, en kötü kendi haline bırakırsın, hatta eğer biraz da yaratıcı olabiliyor ise güler geçer eğlenirsin. ama tutup da kendi taraftarımız bu gece olduğu gibi havalimanında kendisine sataşabilecek, hakaretler edebilecek hale geldi ise o zaman sinirden deliririm ve delirdim de.

    ulan ne yazsam da gg olmasın diyorum ama yok, belki en iyisi şu an susmak ama klasik olacak ya; susmaya da gönül razı değil. ne diyim ben size, sizin gibi taraftar olmaz olsun. tanım itibarı ile ben bugün bunu bir kez daha anladım, bize yani trabzonspor taraftarına fazla gelen teknik direktördür.

    evet evet, "şenol güneş türk futboluna fazla" diyordum, belli ki trabzonspor'un da türk futbolunun bir parçası olduğunu unutmuşum.

    edit: herkes elbet eleştirilebilir, eleştirilmelidir de ama ülkemizde eleştirme hakkı ile hakaret etmeyi ayırt edemeyenler var maalesef. iş bu entry gençlerbirliği maçı sonrası havaalanında kendisine sözlü hakaretler eden taraftar için yazılmıştır.
    (agrali miles, 17.03.2012 00:22 ~ 14:58)
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın