• 5090
    2011 - 2012 sezonunda bize güzel günler gösteren futbolcu grubunun olduğu takımdır.

    fernando muslera: 25 yaşında sevimli kedimiz. lazio ile bir kupa ve süper kupa kazanmış 2009'da. bundan başka kulüpler düzeyinde üst düzey bir kupa kazanan takımda yer almadı.

    emmanuel eboue: 28 yaşındaki aslan parçamız. yıllarca arsenal'de top koşturmasına rağmen herhangi bir kupa kaldıramadı. 3 kupa finali maçında da yenilgi yüzü gördü arsenal ile.

    tomáš ujfaluši: 33 yaşındaki saygıdeğer kaptanımız. atletico madrid ile 2 avrupa kupası kazanmış 2010'da. bunun dışında yıllarca üst düzey liglerde top koşturdu ancak hiç lig şampiyonluğu yaşayamadı.

    semih kaya: son şampiyonluğumuzda kadroda yer almış ancak hiçbir maça çıkmamış 21 yaşındaki genç aslanımız. daha aktif olarak bir şampiyonluğa etkisi olmadı.

    hakan balta: 28 yaşındaki sol bekimiz. son lig ve süper kupa şampiyonluğumuzun kilit isimlerinden biriydi. kariyeri boyunca aldığı kupa sayısı ise sadece 2.

    engin baytar: 28 yaşındaki hırçın aslanımız. 2010'da trabzonspor ile 2 kupa aldı. son sezonundaki şike skandalını bir kenara bırakırsak, kariyerinde hiç lig şampiyonluğu bulunmuyor.

    selçuk inan: 27 yaşındaki maestromuz. bir çoklarına göre türkiye'nin en iyi futbolcusu. engin baytar ile beraber trabzonspor'da 2 kupa kaldırmış. bunun dışında hiç lig şampiyonluğu yaşayamadı.

    felipe melo: 28 yaşındaki savaşçı aslanımız. tek lig şampiyonluğunu 2003'te cruzerio ile yaşadı. bir kaç brezilya kupası hariç kulüpler düzeyinde başka bir şampiyonluğu bulunmuyor.

    emre çolak: sonunda beklentilere bu sezon cevap veren 20 yaşındaki genç hücum oyuncumuz. takıma katıldığı 2009'dan bu yana herhangi bir kupa kaldıramadı.

    johan elmander: 30 yaşındaki vikingimiz. canımız ciğerimiz. kariyerinde 2002'de feyenord'la uefa kupası, isveç ve danimarka ligi şampiyonluğu bulunuyor. ama bir taraftan bakılırsa üst düzey bir ligde şampiyonluk yaşayamadı.

    necati ateş: 32 yaşında ikinci baharını yaşayan biricik golcümüz. 2006 lig ve 2005 türkiye kupası hariç bir kupa sevinci yaşayamadı.

    ve kral milan baros: şu an takımdaki dördüncü sezonunu geçiren kralımız bu 4 sezonda tam 63 gol attı. ancak bu sürede hiçbir şampiyonluk yaşayamadı...

    şampiyon olacaksınız. şampiyon olmak için uğraşacaksınız. ama netice ne olursa olsun. sizler benim gönlümde hep şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız.

    allah yardımcınız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın