• 202
    futbolda defans bölgesinin iki tane zayıf noktası vardır. bunlar beklerdir. eğer kapanan bir takımı açmak istiyorsanız göbekten gol atmanız çok zordur. bir kere defans arkasına kolay sızamazsınız. ikincisi kontrataklarınız inanılmaz hızlı olmalıdır kapalı bir savunmayı açmak için. en kolay çözüm yolu ise kanatlardan çizgiye inip içeri yapılacak ortalardır ki galatasaray'ın forvet oyuncuları kenardan gelen ortalara çok rahat kafa vurabilecek düzeyde oyunculardır.
    ancak zaafımız kanat bölgelerindedir. iki kanatta da bekleri rahat eforse edebilecek kanat oyuncularımız mevcut değildir. ancak sağ kanattan eboue'nin bindirmeleri rakibe zor anlar yaşatacaktır. çünki rakip takımda sol bek oynayan zigler kişisi son haftalarda formunda değil ve eboue'nin karşısında çok aciz kalacaktır.
    diğer bir alternatif ise engin baytar faktörüdür. engin'in adam eksiltebilmek için gereken hız ve becerisi bulunmaktadır. fakat çalım atma işini göbekte yaptığından ve 15 kişiyi birden çalımlamaya kalktığından bu becerisini pek gösterememektedir. ayrıca rakip sol kanat stoch kişisidir,arkasındaki beke pek destek vermeyen bir kanat oyuncusu tipindedir. engin-eboue ikilisinin o kanadı e-5'e çevirmesi işten bile değildir.
    bir diğer alternatifimiz ise ceza sahası dışından atılacak şutlardır ki takımımızda melo,selçuk,emre gibi sert ve isabetli şutlar çekebilen oyuncular mevcuttur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın