resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2660
    fatih terim aklıselim bir teknik direktör olmadığı için* servet'e 10 mart 2012 galatasaray gençlerbirliği maçında forma verecekti. neyseki elmander sakatlandı da fatih terim'in aklı başına geldi.
    hadi ben aklıselim bir seyirci değilim ve (meşhur ankaragücü maçında) masum hatalar yapmayan servet'in yaptıklarını göremedim; peki fatih terim de mi aklıselim değil a aklıselimler?

    ben ifrattan bahsediyorum, aşırılıktan bahsediyorum; bunun iyi bir şey olmadığından bahsediyorum. servet'i istemeyebilirsin ve bunda çok haklı da olabilirsin; benim buna karşı durmak gibi bir amacım yok.
    fakat herşeyin bir ölçüsü olur, bir kararı olur. yani bitmiş bir adama vurmanın kime, ne faydası var? servet artık galatasaray'ın gönderilecekler listesinde en üst sırada yer alan bir futbolcu. yani istenen gerçekleşmiş,
    amaca ulaşılmış ve artık takımda oynamıyor. servet çetin başlığının altına 20 adet nefret içerikli mesaj* yazmış bir insan 21. mesaj ile neyi kazanabilir ki? şikeciler olsa anlarım, mesela rıdvan olsa anlarım;
    çünkü onlar sürekli gündemde ve her gün aleyhte bir şeyler yumurtluyorlar. ama servet yok, servet bitmiş,* başlık ölmüş lan. servet'in galatasaray'da artık ne hata yapabileceği bir maç oynama imkanı var, ne de takıma
    zarar verebilecek bir konumu.

    ben hayata dair birşeyler söylemeye çalıştım. servet'in benim için bir önemi yok. servet'i senin önemsediğin kadar hiç önemsemedim. ama galatasaray taraftarı benim için önemli.
    halen "yok umurumda değil, sen aklıselim değilsin" diyenler fatih hoca'ya baksın ne diyeyim. hoca az kalsın servet'i oyuna alıyordu.

    neredeyse 40 yaşına geldim ve şunu artık biliyorum ki insanı da, toplumu da yiyip bitiren ifrattır. komşunun çocuğunu bir gün dövebilirsin, bir başka gün yine dövebilirsin bu olabilir, anlaşılabilir.
    ama komşunun çocuğunu her gün döversen bu ifrat olur, doğru birşey olmaz.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın