resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2898
    kendisi eski başkanımızdır. telegol programında yapmış olduğu açıklamalarda da kendisinin samimi olduğunu düşünmekteyim. evet, onun döneminde galatasaray sportif açıdan başarı yakalayamamış olabilr, ancak kulübün mali altyapısını toparladığı için bugünkü yönetim önünü görebilmekte ve ileriye dönük başarılı çalışmaları bu sağlam yapı üzerine kurma gayreti içerisinde olabilmektedir. teknik olarak tüm spor kulüpleri iflasın eşiğindedir. gelirler ile giderlerin kapatılması yönünde bir teamül olduğu için gelecekler ipotek altına alınarak günü kurtarma senaryoları hayata geçirilmektedir. adnan polat, bataklıktaki mali yapıyı, en azından uefa kriterlerine uyacak şekle döndürecek çalışmaları yapmıştır.

    kendisinin de dürüstçe ifade ettiği üzere bazı yanlışları olmuştur. özellikle adnan sezgin, rijkaard ve hagi konularındaki hareket tarzı geçen sene takıma büyük zarar vermiştir. bunun yanında dürüstlükten taviz vermeyen yapısı nedeniyle, tüm şike ve beneri olaylardan galatasaray uzak durmasını bilmiştir. kendisinin de bahsettiği üzere en az 10 maç galatasaray'ın hakkı yenmiş ve 30 puanı çalınmıştır.

    son olarak, kendisinin yeni yönetime yolsuzluk yapanları kulüpten neden uzaklaştırdığına dair bir klasör rapor verdiğini söyledi. bu klasöre geçmiş bazı kişilerin yeniden kulübe geri alındığını belirtti. bu kişilerin kim olduğu teşhir edilmeli ve kulüpten uzaklaştırılmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın