resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2896
    adnan polatın açıklamaları;

    --- alıntı ---

    "şişeyi atan kişi bulunamadı"

    statlarda yaşanan seyirci değişimini kendisinin bitirdiği iddialarına da cevap veren polat, "statların yarı yarıya seyirciliği oynanmamaya başlanıldığı dönem sanırım beşiktaş maçına denk gelmişti. biz statlara kalite getirmek istedik. bunu yaparken statlar kadar insanlar da kaliteli olmalı. geçtiğimiz sezon eskişehir ile oynadığımız maçta batuhan'ın kafasına şişe isabet etmişti. o görüntüleri polise kendimiz teslim ettik fakat şişeyi atan kişi bulunamadı." diye konuştu.

    "taraftar grupları bağımsızlaştı"

    yönetim ile tribünler arasındaki ilişkiye de değinen polat, "zamanında ben de tribünlerde bulundum. 10 yaşında ilk maçıma ali sami yen'de gitmiştim. tribünlerde yaşananları iyi bilirim. eskiden olsa tribünler ile yöneticiler arasında daha fazla ilişki olurdu. tribünler artık ekonomik olarak daha güçlü hale geldiler ve kendi kendilerini bağımsız bir biçimde yönetebiliyorlar." dedi.

    "insanlar 8-0'lık skora takıldı"

    yıllar önce galatasaray'ın ankaragücü'nü 8-0 yendiği maçla ilgili ortaya atılan iddiaları da yanıtlayan galatasaray'ın eski başkanı, "ne etik dışı, ne de ahlaksız bir şey bu maçta yaşanmadı. çoğu kişi 8-0'lık skora takıldı. averaj ile şampiyonluğu kaybetmek tamamen bir hayal kırıklığıdır, bunu anlayabiliyorum." şeklinde konuştu.

    "şike ve teşvik eskiden vardı"

    şike ve teşviğin 90'lı yıllarda yapıldığını belirten polat, "teşvik priminin yapıldığı ben net bir şekilde biliyorum. 4 tane şampiyonluk yaşadım, bir tanesinde beşiktaş ile yarıştık, diğerinde averaj ile şampiyon olduk. fenerbahçe-denizlispor maçı berabere bitince olay oldu. diğerinde ise 6 hafta boyunca teknik direktörümüz olmadan, savaşarak ile kazanıldı." dedi.

    "aziz yıldırım yanlış yapıyor"

    şike soruşturmasında, aziz yıldırım'ın yanlış bir savunma stratejisi izlediğini ifade eden polat, "aziz bey yanlış yapıyor. galatasaray'a, beşiktaş'a, trabzonspor'a saldırmaktansa, kendini savunmalı. bu bence doğru bir strateji değil. yanlış yönlendirildiğini düşünüyorum." diye konuştu.

    "mahmut özgener ile aram iyidir"

    soruşturma kapsamında kayıtlarda çıkan küfürlü konuşmalara da açıklık getiren polat, "mahmut özgener ile aram iyidir. abi-kardeş gibiyizdir. bu konuşmaları bana değil, ona sormalısınız. özgener federasyonunun, türk futbolunu nasıl yerlere getirdiği açık bir şekilde ortada. bütün organizasyonları evimizden takip ediyoruz. dedi.

    --- alıntı ---*
App Store'dan indirin Google Play'den alın