resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2889
    katıldığı programın zamanı çok manidardır. galatasaray sevgisinden, hizmetlerinden bahsederken neden fenerbahçe maçına sayılı günler kala bu programa çıktığı soru işaretleri ile doludur.

    2011 - 2012 sezonu içerisinde takım kendisine başarılı bir yol çizmişken, hedefe kilitlenmişken, herkes bir bütün olmaya çalışırken neden şimdi yapıldı bu içerikteki program?

    herkesin kabul ettiği çok önemli bir maç öncesi neden gündem galatasaray iç dünyasına geliyor? neden eski başkan konuşuluyor? neden yeni yönetimin bölünmüşlüğü konuşuluyor? nedeni her zaman olduğu gibi galatasaray'ın başarıya doğru yelken açması; geçmişte yaşanılan başarıların yeniden hedef olarak konulması.

    şimdi kime kızacağız? eski başkanlara mı, bu gündemi hazırlayan basına mı, yoksa bu oyunlara alet olan temiz galatasaray taraftarına mı?

    herşey birbirine girmişken, pisliklerin üzeri örtülmeye çalışılırken tek temiz olan şey takımımızın oynadığı futbol. şimdi bu futbolun, bu enerjinin, bu bütünlüğün de bazılarını rahatsız ettiği görülüyor. adnan polat haklıdır veya haksızdır. tartışılır. ancak takım böyle iyi giderken, camia kötü günleri geride bırakmaya yakınken kendisinin kameralar önüne çıkması çok vahimdir. sportif başarızlığı kadar bu hamlesi de benim için hayal kırıklığıdır.

    bu yazdıklarım da umarım son olur kendisi hakkında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın