• 6
    bir takım şike ile yargılanacak, kaderi federasyonun elinde olacak fakat yargılanan takımın başkanı yargıç konumundaki federasyona başkan olacak; bu en hafif tabirle hiledir.
    aklı başında ve haysiyetli hiç bir insan muvazaa ile kurulmuş bir karar organının alacağı kararların geçerliliğinden, doğruluğundan, güvenilirliğinden veya saygınlığından söz edemez.
    bu türden seçmeli-atamalı, emmeli-gömmeli oyunlar ancak ilkel kabilelerde kabile reisinin çükünün keyfine göre sahnelenir.

    engin tuzcuoğlu kısmet erkiner'in züğürt hukukçu tayfasından gariban bir avukat. şu pek aşina olduğumuz sitede parıltılı kısa özgeçmişine ulaşabilirsiniz: http://gss.gs/vzD
    anlaşılan o ki yeni federasyoncu fbjkli kodamanlar içinde bulundukları cendereden kurtulmak için bu elemanı son zamanlarda mantar gibi türeyen sözüm ona spor hukukçuları yordamıyla
    hukuk bulaşıkçısı olarak kullanacaklar. şike dosyalarıyla ilgili her tür bulaşığı bu elemana yıkatacaklar.

    hukuki dalaverelerle bu pisliği ortadan kaldırabileceklerini sanan zavallılar gözlerimizin içine baka baka bu hileyi yapmaya devam ediyor. fakat şükür ki insanlar kimin ne mal olduğunun farkında.

    diğer taraftan bu çocuk zaten şike sürecinde tıpkı hocası kısmet erkiner gibi "bizi de görün bizi de görün" diye bağırıyordu. şimdi ayağına böyle bir fırsat gelmiş, önünde aynı derneğin yönetimini
    paylaştığı şekip mosturoğlu, sami dinç, emin özkurt gibi fener'e kapağı atmış örnekler var. üstüne üstlük buna bir de tahkim başkanlığı gibi diğerlerine nazaran daha cakalı bir mevki teklif edilmiş.
    ne yapsaydı, böyle bir talih kuşunu geri mi çevirseydi? olmaz tabi.

    insan ister istemez kıllanıyor, "kimsenin tanımadığı sıradan bir avukat nasıl bir anda tahkime başkan olabilir" diye soruyor. ne oldu ki acaba?
    hasan gerçeker hakkın rahmetine mi kavuştu veya türker aslan sırra kadem mi bastı?

    avukat engin ancak böylesine olağanüstü koşullarda bu tip bir mevkiye getirilirdi. öteki türlü kimse yüzüne bile bakmazdı. şimdi bir aklama, ayarlama durumu var ve bu işlere öyle herkes evet demez.
    dolayısıyla beklentileri boşa çıkarmayacak elemanlar lazım. fakat ne tuhaftır ki mehmet ali aydınlar'ın bile sallamadığı adamlar her nasılsa bugün bu işleri kotarmak için iş başında.

    bunları neden söylüyorum? saygın hiçbir hukuçunun yıldırım demirören ve şurekasını iplemeyeceğini bildiğim için söylüyorum.
    ha tabi şu da var: memlekette bulunduğu mevkinin anasını belleyen, bir eli yağda bir eli balda, kıyamet alameti bir sürü kifayetsiz cirit atarken varsın bu eleman da tahkimin başına getirilsin.
    yıldırım demirören federasyon başkanı olabiliyorsa bu çocuk da tahkim kurulu başkanı olsun. nasıl olsa futbol denen boka parayı veren ve tff gibi kofti kuruluşları paraya boğan bizleriz.

    o halde soralım: yıldırım demirören federasyonu'nun farz-ı muhal vereceği bir küme düşme kararını engin tuzcuoğlu başkanlığındaki tahkimin onaylayacağını düşünen var mı?

    *****************************************************************************************************************************************************

    şimdi bu vesileyle buradan genşlerimize de seslenmek isterim: sevgili genşler eğer torpiliniz, tanıdığınız falan varsa ve biraz da yabancı dil falan biliyorsanız bu tff kaymağı için zorlayın derim.
    oradan kazanılan para helal mi, haram mı ona siz karar vereceksiniz. fakat oradan elde edeceğiniz imkanlarla balı gaymağı fıngıllarınıza sürersiniz.
    yani öyle bi ganimet yeridir tff; bana inanmayanlarınız tapeleri okusun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın