• 1545
    "fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür, ne bilmem ne bik bik bik..." tarzı zırvalarına rağmen "kupa" almak için her türlü gayriahlaki yolu denemiş, belli kişilerin tekelinden asla kurtulamamış spor kulübü! evrensellikten uzak, yaptığı şikeyi inkar ederken bile hayal dahi edemeyeceği başarılara imza atan ezeli rakibinin avrupa kupası maçına çamur atan, "en zengin biziz" deyip diğer yandan "febe kart satın alın, ekonomimiz çöktü ühü ühü" diye ağlayan, şahsi işlerinde yaptıkları sayısız yolsuzlukları unutup başkalarına ahlak dersi vermeye çalışan yöeticilerin bulunduğu, bu yöneticiler "fenerbahçe istese barcelona' yı da yener, messi' yi yarın alır, real madrid' le muhattap bile olmaz, avrupa' da kupa bırakmaz" gibi enteresan şeyler bile söyleseler inanacak durumda olan milyonlarca taraftara sahip bir acayip oluşum.

    böyle değişik bişey. son dönemdeki en büyük başarıları ise, küfür eden büyük taraftarı yüzünden ceza alıp, stadı 50 küsür bin kadınla doldurmalarıdır. nerelerinden tutsan elinde kalır bunlar.

    n.k.f.v.a.s.

    düzeltme: uyarısı için mocuishle' e teşekkür ederim. 50 değil 40 bin kadar dişi timsah varmış stadda. yine tuttuğum yer elimde kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın