resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2868
    bir açıklama beklediğim eski galatasaray spor klübü başkanıdır.

    hakkında kulüpte başkan yardımcılığı görevini sürdürdüğü sırada ''hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak'' suçunu işlediği gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edilmiştir.

    aynı iddianamede;

    (gbkz: ''denizlispor-fenerbahçe futbol takımları arasında oynanan maç öncesinde ve sonrasında 14 nisan 2011 tarihinde yürürlüğe giren 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun kapsamında değerlendirilebilecek nitelikte galatasaray spor kulübü adına teşvik primi olarak herhangi bir ödemede bulunulduğuna dair kayıt bilgi ve belgeye rastlanılmadığı görülmüştür.'') dense de sonrasında,

    (gbkz: ''galatasaray spor kulübü derneğine ait 1 milyon dolar tutarındaki paranın hangi amaçla ve nereye harcanmış olduğunu ikna edici bir makbuz ya da belge ile tevsik edilemediği dikkate alınarak, harcamanın yapılmış olduğu 16 mayıs 2006 tarihi itibarıyla galatasaray spor kulübü derneğinde kulüp başkan yardımcısı olarak görev yapan, bahsi geçen ödemenin yapıldığı iddia edilen futbolcu rigobert song ile yapılan sulh ve ibra kontratlarında kulüp başkan yardımcısı sıfatıyla imzası bulunan adnan polat'ın eylemiyle 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak'' suçunu işlemiş olduğu dosya kapsamından anlaşılmıştır.'') denilerek kendisi suçlanmaktadır.

    günlerdir medya kendisi hakkında bir sürü haber yapmaktadır. bir sürü yalan dolan haber olduğu gibi, kendisini kullanarak kulübümüzü karalayan karalamaya çalışılan mesnetsiz haberler ortalıkta dolaşmaktadır.

    neden hala bir basın toplantısı düzenlemeyerek yaşananlara bir açıklık getirmemektedir?

    (gbkz: ''ne teşviği ne şikesi, siz beni fenerbahçe spor kulübü başkanı sayın aziz yıldırım ile karıştırdınız galiba. ne o dönem denizlispor klübün başkanlığı yapan ali ipek ne futbolcu yusuf şimşek ne de bir başkası teşvik verdiğimi ya da şike yaptığımı iddia edemez çünkü asla bu tür işlere bulaşmadım. iddianamede hizemt nedeniyle güveni kötüye kullanmak suçu ile ilişkilendirilen 1 milyon dolar tutarındaki para şu şu şu amaçla kullanıldı fakat fatura makbuz irsaliye belge vb. eksikliğinden ötürü harcanan paranın akıbeti muhasebesel olarak ve kanunen belli değildir. en kısa sürede bu olayı ortaya çıkartacağım ve hem kendi adımı hemde dolaylı olarak zarar verdiğim galatasaray spor kulübünü bu aslı olmayan ithamlardan kurtaracağım. benim ve çalışma arkadaşlarımın yapmış olabileceği yönetimsel bir hatadan ötürü klübümüzün sıkıntı yaşamasından ötürü bütün galatasaray camiasından özür dilerim. '')

    demesi çok mu zordur?

    değilse neden susmaktadır ve konuşmamaktadır?
App Store'dan indirin Google Play'den alın