resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2863
    galatasaray'ın adını kirletecek herhangi bir harekette bulunduysa cezasını çeksin. lakin ortada çok havada, enteresan bir konu var. ortada makbuzu olmayan 1 milyon euro'nun hesabı teşvik ile de örtüştürülebilir, ki yaptıysa ve cezası varsa çeksin, kulüp adına yapılan makbuzsun bir harcama ile de örtüşebilir. aslında zaten olay da o. kimsenin haberi olmadan, kulüpten para çıkarması ve bunu ne işe harcadığını bilmememiz. yani bunu teşvik için de kullanmış olabilir, kendisine çok güzel son model spor bir araba da almış olabilir. çünkü ortada makbuzu yok bu harcamanın. burda kendisinin kanıtlayacağı şey şike yapmamış olduğu değil, bu harcamayı nereye yapmış olduğudur. yani şöyle diyim bunu teşvik için de kullanmış olsa, kendisi spor araba da almış olsa cezası 7 yıl isteniyor. burda önemli olan o harcamanın, o çıktının hesabını vermek. hatta teşvik değil de makbuzsuz bir harcama yaptıysa kulüp adına bence yargıdan almasa bile direkt olarak kulüpten ceza almalı. babasının çiftliği mi galatasaray da kafasına göre harcama yapıyor?

    neyse, bakalım neler olcak. gençler timsaha yatmış bekliyor.

    ayrıca olayda galatasaray spor kulübü mağdurdur. adnan polat, kulübü dolandırmakla suçlanıyor bir nevi. düzgünce okursanız, anlayacaksınız. hazır beyin de bedavayken, kullanın derim.

    o değil de aziz yıldırım yaparken, "cemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatin işi bu, biz suçsuzuz" diyen adamların, adnan polat teşvik verdi demesi de hayli enteresan tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın