• 5052
    sivas - galatasaray
    galatasaray - gençlerbirliği
    fenerbahçe - galatasaray
    galatasaray - trabzonspor
    galatasaray - orduspor
    manisaspor - galatasaray

    şeklinde bir fikstüre sahip olan takımdır.

    arena'daki maçlardan hiç korkmuyorum açıkçası. ilk 20 dakikada kuracağımız baskıyla alamayacağımız maçlar değil çünkü bunlar. trabzonspor deseniz, küçümsemek gibi olmasın ama burak'ı tuttuktan sonra ne hallere düştüklerini gördük. olcan var bir de, eboue'ydi melo'nun markajıydı falan derken yenilmeyecek bir takım değiller.

    sivas, fenerbahçe ve manisaspor kalan deplasman maçlarımız. daha önce de sözlükte yazdığım gibi beşiktaş - sivas maçlarından alınacak 6 puanın hayati olduğunu, bu 6 puanı hanemize yazdırdıktan sonra oynayacağımız fenerbahçe maçının skorunun benim için hiç önemli olmadığını düşünüyordum, hala da bu fikirdeyim. sivas deplasmanı bize ters gelen bir deplasman, ayriyeten grosicki falan ne yapacağı belli olmayan oyuncular ve bana göre çok kritik bir deplasman sivas deplasmanı. allah'ın izniyle bu maçı da aldık mı fenerbahçe bizi kadıköy'de yense bile umrumda olmaz açıkçası.

    evimizde puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum dediğim gibi, sivas maçını da alırsak en kötü fenerbahçe deplasmanında 3 puan kaybederiz. bu 3 puanı telafi edebilir miyiz, tabii ki evet. fenerbahçe kendi sahasında da olsa gençlerbirliği, bursa ve antalya ile oynayacak biz hariç. bu üç takım da akıllı bir şekilde oynadıklarında fenerbahçe'yi yenebilecek, en kötü puan alabilecek takımlar. bunun dışında deplasmanda yokları oynayan, defansı dökülen bir fenerbahçe ile avni aker'de burak'lı trabzon oynayacak. bu maç üç ihtimale de gebe, ama en az yüzdeli ihtimal fenerbahçe galibiyeti olur.

    sözün özü, sivas maçını alıp evimizde puan kaybetmeyelim yeter. bu dediğim olursa play-off denen zımbırtıya ikincinin en kötü 4-5 puan önde başlarız. he, bana soracak olursanız deplasmanda alınacak bir fenerbahçe galibiyeti çok çok büyük bir galibiyet olur ve belki de şampiyonluk anlamına gelir. ama dediğim gibi, sivas maçını alıp evimizde puan kaybetmeyelim yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın