• 5049
    ligin en iyi takımı. ömer üründül'e selam olsun, ligimizin en kolektif oyununu oynayan ekip. ciddiyim lan, dalga geçmiyorum.

    şampiyonluk yürüyüşümüz emin adımlarla devam ediyor. yapmamız gereken tek şey, ciddiyeti ve disiplini elden bırakmamak. dokuz puanlık fark, normal şartlarda "şampi..." diyebileceğimiz bir avantajdı ama malum bu sezon play-offlar var. ayrıca, lig henüz bitmedi ve önümüzde zorlu maçlar var. fatih hoca'nın bu doğrultuda uyarılar yapacağına, hatta zaman zaman -kendi deyimiyle- "uyarının koyusu"nu devreye sokacağına adım gibi eminim. 2002-03 sezonunda kaçırdığımız şampiyonluk için "kendimize gereğinden çok güvenmiştik, o konuda hata yaptık" özeleştirisinde bulunmuştu fatih hoca. ama bir gerçek var ki, fatih terimin önderliğinde, bu ekip şampiyonluk kupasını fazlasıyla hakediyor.

    gelecek sezona da değineyim, -eğer şampiyon olursak, ki umarım olacağız- albert riera ve milan baros da dahil olmak üzere hiç bir yabancı futbolcumuzu göndermemeliyiz. şampiyonlar ligi'nden gelecek gelirle yedek kulübesinde yabancı futbolcu oturtma lüksüne sahip olacağız. ayrıca riera da, baros da zaman zaman fazlaca eleştirilse de, takımın önemli iki silahı. melo konusuna değinmiyorum bile, ne yapıp edip -gerekirse 13 milyon euroluk bonserivisi gözden çıkartıp- melo'yu burada tutmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın