• 5042
    muhteşem bir sezon geçiriyoruz. geçen seneki ideal 11'den sadece hakan balta kalmış, kalan 10 oyuncusu yeni olmasına rağmen bu başarı takdir edilir ancak.

    yine de bu başarı öngörülemez bir başarı değildi. ne de olsa terim başımıza gelmişti ve bu sene tarlalar nadasa bırakılacak, inşaatlar geçici bir süreliğe duracaktı. e o zaman da terimli galatasarayın önde gitmesi hiç de sürpriz değildi. bu öngörüye bir de yayıncı kuruluşun ısrarları eklenince play-off denen bir feneri şampiyon yapma oyunu tezgahladılar sene başında. bugün durup baktığımızda bu oyunun ne kadar iyi planlanmış olduğunu görüyoruz.

    terim her basın toplantısında açık açık bu sisteme sayıyor. boşuna değil bu öfkesi. fenere 9 puan fark attık. gerçekten süper bir fark. ama play offlarda olası 1 mağlubiyet 1 beraberlikle fener şampiyon olacak. bu kadar basit yani. fenerin kadıköy karnesinin ne kadar iyi olduğunu bilmeyen yok. ama hakem, ama taraftar, ama şansla herifler kadıköyde 3'te 3 yapmayı planlıyorlar. deplasmanda alınacak bir trabzon veya kardeş takım beşiktaş galibiyeti ile " 9 puanlık muhteşem fark" birden kapanacak noktaya geliyor.

    4 haftalık çok zor bir periyoda giriyoruz. sivas, gençler, fener ve trabzon. hepsi birbirinden zor karşılaşmalar. nedense bütün medya bizi şimdiden şampiyon göstermeye başladı. herkes bitti modunda. emin olun buna en çok terim kızıyordur. ne bitmesi, daha yarılamadık bile.

    iyiyiz, hırslıyız hak ettiğimiz şampiyonluğu istiyoruz ve buna kenetlendik. ama herşey bitti şampiyon olduk moduna girmek için çok erken. zaten bizim olan ay mayıs değilmiydi hem?
App Store'dan indirin Google Play'den alın