• 5040
    gelenekleri doğrultusunda yaşayan takımdır. basit bir futbol takımı nazarında değildir. yaşayan, yaşatan takımdır. sevgi, saygı ve coşkuların yaşadığı bir his takımıdır.

    bir fotoğraf ya da 8-10 saniyelik bir görüntü bir anafikri ve bir temayı kolaylıkla gösterebilir. duygulara hitap etmesi açısından, binlerce kelime yazmaya, kitaplar ciltler oluşturmaya gerek duymadan kısa bir fotoğraf ya da bir görüntü size herşeyi anlatabilir.

    bizler bu kısa görüntüleri ya da değerli fotoğrafları çoğu kez gördük. sevdalanır ya insan, kısa bir ısınır için. aslında galatasaray'ın yüzyıllar boyunca devam etmesi gereken geleneğinin ne olduğunu göstergesidir bu görüntüler.

    http://gss.gs/48z - binlerce yürek kalp kalbe, en güzel duyguları yaşatan fatih hocasına hislerini gösteriyor.

    ve bir de son dakikada atılan gollerimiz var... sabri'nin bordeaux'a attığı gol, hasan kabze'nin beşiktaşa attığı gol ve bugün yıl dönümü olan 27 şubat 2008 tarihli galatasaray fenerbahçe türkiye kupası maçının son dakikasında ümit karan'ın attığı gol... hepsinde de doğal olarak tüm takım oyuncuları kenetlenmiş vaziyette seviniyorlar. buna bir yenisi eklendi o da dün beşiktaş maçında elmander'in attığı gol idi.

    video'ya 01.53 - 2.03 arası dikkatli bakın. haftalardır oynamayan gökhan zan havalarda, aykut çocuklar gibi şen, malzemecisi, görevlisi havada uçuyor, ulan tercüman bile havalarda uçuyor be! var mı böyle güzellik!

    http://www.youtube.com/watch?v=lpP-vzif3co

    işte böyle hislerin takımıdır galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın