• 278
    oyunu kurup, oyunu tanima amacli biraz kurcaladiktan sonra galatasaray`la devre arasindan hemen sonra kovuldum, zaten cok uzerine dusmemistim neyin ne oldugunu anlamaya calistim; yeni ozellikler, taktik, yeni oyuncular falan...her neyse.

    tekrar galatasaray`imizla oyun actim;

    cok iyi taktik kastim hazirlik maclarinda basta inanilmaz gol yiyordum ama neyseki oturdu ligde ilk 3 haftada 5 gol yememe ragmen 13 haftada 8 gol yedim sadece(bjk, fb, ts maclarinda gol yemedim). ligin en cok atani ve en az yiyeniyim.taktigim her gecen hafta biraz ufak oynamalarla daha da iyi oldu.

    antrenman falan kastim uzunca, simdilik hersey yolunda gidiyor.

    melonun kiralik sozlemesini feshedip yerine kara isimli bi dmc transfer ettim.meloyu satin alamayacagimi dusunup kisitli butcemle bu transferi gerceklestirdim..sartlara uygun bir orta saha oyuncusu bulabilseydim kendisini defansda degerlendirecektim ama olsun orta sahada canakkale gecilmezi oynamakla gorevli kendisi, cok cok da memnunum.

    gokhan zan ve servet efendiyi yolladim.defansda ujfa reyisin partneri samsunspordan kemal tokak..cok istikrarli devam etmekte o da .cuk oturdu.

    ayhanla yollarimizi ayirdik.kaptanligi sabriden aldigim icin bidi bidi yapti, tam yollayacakken transfer olacagi kulup para`da sorun yasadi, yildizimiz barismasada yedek kulubesinde cok zorda kalmadikca oynatmiyorum sene sonu inadimin kurbani olarak belese gidecek gibi.

    ighalo isimli bir forvet aldim sene sonu geliyor, baros cok etkisiz kaldi elmandere gore onun yerine dusunuyorum.
    solda riera yerine emre`yi denedim ve inanilmaz oynuyor.seneye yeri garanti gibi.
    nedense cok haz etmedigim oyuncular oyunda iyi olsa bile isinamiyorum; kazim herseye ragmen dusunduruyor, performansi cok iyi 2.plana atamadim sabri gibi.

    kornerlerde baslarda tutuktum o kadar kasmama ragmen, son 5-6 haftadir ujfa reyis kafayla duman ediyor rakibini, oyunda mi bir bug var reyis mi costu bilemedim.
    oyuna soktugum adamlar aslari aratmiyor, herkes gol atiyor herkesin takima katkisi mukemmel.simdilik oyun mukemmel sardi.

    2 haftadir hastayim ayagina evde yatan bunyeye daha iyisi olamazdi.

    bu gidisle abuk subuk isler donmezse ligi gotururum, kupa henuz baslamadi turk oyuncu arayislarindayim.tek siknti transfer butcem..
    hersey guzel olacak, oyunda bile ozlemisim cl`de oynamayi.

    edit: bu kadar paradan yana agladiktan sonra aninda butceyi yukseltti yonetim. bu kadar gercekci oyun olamaz yahu***
App Store'dan indirin Google Play'den alın