• 9
    iki kulüp arasındaki kalite ve mantalite farkını yansıtan belgesel. tamamını izledim. arena'daki süper galibiyetimizle taçlanması çok güzel olmuş. iki kulüp tarihinden kesitler sunulmuş. daha doğrusu yakın dönem türk siyasi tarihinin bir özeti geçilmiş.

    belgesel sonucu anladım ki fenerbahçe isim olarak, marka olarak gerçekten bizim tek rakibimiz. tarihlerimiz beraber yazılıyor.

    böylesine büyük bir isme sahip çıkanlara bakın bir de? aziz yıldırımlar, nihat özdemirler. hadi bunlar gelip geçici diyelim. ama bu belgeselde de görüldüğü üzere fenerbahçe taraftar psikolojisi çok ama çok üzülerek söylüyorum ki yılların getirmiş olduğu bir eziklik ve acizlik ile şekillenmiş ve böyle de süregeliyor.

    maç 3-0 son dakikada gol atıyorlar galip gelmiş gibi seviniyorlar. devlet bahçeli'yi kıskandıracak şekilde matematik işlerine giriyorlar, 1319 gündür yenemiyormuşuz onları, şu kadar aile kurulurmuş, şu kadar çocuk doğarmış.

    böyle ucuz hesap peşinde koşan mantalite kulube egemen olunca da, başarı için her yol mübah felsefesiyle olmayacak işlere giriyor yöneticileri işte böyle.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın