• 145
    henüz bir spor programı izlemedim. lig tv'nin web sayfasından penaltı pozisyonuna bakayım dedim, orada da sayfayı her tıkladığımda karşıma patlak bir top çıktı.
    her neyse şimdi bu necati arkadaşın pozisyonunun penaltı olması için rakibin güreş tabiriyle kafa kol yapması, kündeye girmesi mi lazım?
    necati'nin penaltısı galatasaray'ın aleyhine olmuş olsaydı hiç tereddütsüz penaltı derdi herkes ve tsl'deki her hakem bunu zevkle çalardı.
    5 kasım 2011 galatasaray mersin idman yurdu maçında durum 0-0 iken mersin lehine çalınan penaltı gibi.

    ve ey galatasaray taraftarı; algıların iflas mı etti? farkında mısın yüzsüz şikeci tayfanın yerine bile sen utanır oldun artık. birazcık tarafsız bir hakeme denk geldiğinde takımının kayırıldığını vehmeder oldun.
    şikeci götverenler hiç utanmadan, hiç kızarmadan yavuz hırsızı oynarken bu ligde verilmiş nice penaltıdan daha net bir penaltının gölgesinde kalarak neyin muhasebesini yapıyorsun?
    neredeyse "rakip takım üç sıfır önce başlasın da öyle yenelim; yoksa malum şerefsizler bizi diline dolar" diyorsun. bu nasıl bir haleti ruhiyedir?
    bakın şunu aklınızdan çıkarmayın: galatasaray her golünü 30 metreden 90'a takarak atsa dahi o müptezel puştlar yine bir kulp bulurlar ve asla içinde boğuldukları lağım çukurunu görmezler.
    necatinin pozisyonu penaltıdır, kendinizi boş yere üzmeyin. ha illa bir şeyler için tasalanacaksanız şikecilerin haksız bir şekilde bu yarışın içinde olmalarına tasalanın. oyun henüz bitmedi çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın