resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3302
    17 şubat 2012 mersin idman yurdu galatasaray maçında yenilen gole bile sabri'yi sebep gostermek icin futbol cahili olmak gerekiyor biraz. golu yedigimiz kornere sebep olan oyuncu ise eboue. hem de top auta cikacakken. golden sonra olmasi gerekiyor yanilmiyorsam sag kanattan gittigimiz bir hucumda yine eboue cok cok kotu bir orta yapip auta atti topu. simdi bu iki hareketi sabri yapsaydi ne olurdu? el insaf arkadas. simdi eboue'yi suclayalim demiyorum ama futbol bu arkadas. olur boyle hatalar.

    ellerine gecen her turlu malzemeden espri turetmeye calisan bebeler gibi "sabri girdi 2 dakika sonra gol yediler aklhfakhfaksl" tarzi yorum ne la? bunun surekli yapilmasi harbiden bayiyor. sabri kotu bir donem geciriyor olabilir, sakatliktan sonra bir yandan form tutmaya calisirken bir yandan baskiyi kaldiramamis olabilir... peki siz taraftar olarak ne yaptiniz? bunu sorun bence kendinize. her hareketine "sarbi zaaaaaa" diye yorum yapacaginiza, mac daha bitmemisken "siktir git" diyeceginize futbolcunuza destek olun. yani oyle yapmamiz gerekli. hepimiz de biliyoruz ki turk futbolcusu duygusal oluyor. sabri ki yillardir dalga gecilip tek kelime etmeyen adam. ama kendi seyircisinin bile bu sekilde cocukca davranmasi eminim onu da uzuyordur.

    belki kotu bir ornek olacak ama bogazin karsisina bakin bir amk, adamlar sike yaptigi cok acik olan baskanlarini bile koruyorlar, destek oluyorlar. bilica, emre, volkan gibi oyunculari yaptiklari her hatadan sonra koruyorlar, hem de futbolcular hatali olmasina ragmen. futbolcular piclik yaptiginda destek cikalim demiyorum, cunku sabri'nin hatalari tamamen sahada yasanabilecek seyler, tamamen performansi ile alakali. bilmem anlatabiliyor muyum?

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın