• 1171
    birileri bu takımın basketbolcularına üzerlerindeki formanın galatasaray forması olduğunu, değil cska moskova'yı nba takımlarını bile yense her maça aynı ciddiyetle çıkmak zorunda olduğunu hatırlatmalı.

    mücadele edip kaybettiklerinde biz zaten onları bağrımıza basıyoruz. ama 16 şubat 2012 galatasaray beşiktaş basketbol maçı ndaki oyunlarından dolayı isterlerse sezon sonunda euroleauge şampiyonu olsunlar affedilecek bir mağlubiyet değil.

    onlar bu maçı sikine takmamış olabilir ama biz müzemize gelecek bir kupayı kaybettiğimiz için kızgınız.

    galatasaray burası aslanlar maç seçme lüksünüz yok. istediğiniz maç değil her maç son topa kadar savaşacaksınız. zaten oynamak istemeyenlere de yol verir bu kulüp.

    edit: oflayan ergenler sözüm size. öncelikle kaç taneniz maçı izledi acaba? 60-49 öndeyiz saçma sapan 3 lükler denedik. 57 saniye kala 3 sayı öndeyiz andriç mal gibi hücum faul yaptı. top onlara geçti. son hücumu ederlerken 3 sayı öndeyiz ve bir kişi çıkıp da 3 lük attırmayıp faul yapalım demiyor.

    mesele kazanmak kaybetmek değil aslanlar mesele son topa kadar mücadele etmek. ben galatasaray'ın bu şekilde lakayt oynayıp mağlup olmasını sindiremiyorum. galatasaray sahaya çıktığı her maçı kazanmak için oynamalıdır. euroleuegue maçlarındaki gibi oynayıp yenilseler zerre üzülmem kısmet değilmiş derim.

    ha sizin bu ruhsuzluk hoşunuza gittiyse o ayrı. unutmayın biz bu gevşeklik yüzünden futbol takımında 5 sene üstüste şampiyonluğu kaçırdık.

    galatasaray taraftarı mücadele ettiği her zaman takımının yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın