• 271
    türk milli takımıyla başlayan kariyerimde eleme gruplarında aldığım kötü sonuçlarla gruptan çıkamayışımız sonucunda istifa ettiğim oyun.

    ilginç olan bu değil tabi ki..

    sadece 2 galibiyet alabildiğim milli takım kariyerinden sonra la liga' da düşme hattına kadar gerileyen valencia' ya başvuruyorum, kabul ediyorlar.
    ligin 11. haftasında 18. sırada devraldığım takımla o kadroya rağmen ancak 15. sırada tamamlayabiliyorum sezonu. neyse diyorum ve kadroda köklü bir yapılanma ile yeni sezona başlıyoruz. fakat üzerinde çalıştığım taktik bir türlü istediğim sonuçları vermiyor. nihayetinde 24. hafta sonunda 16. sırada iken yine istifa ediyorum.

    ardından kısa bir süre boşta kaldıktan sonra stsl' de zor günler geçiren ve sezonun bitimine 4 hafta kala 9. sırada yer alan canımız ciğerimiz galatasaray' a başvuruyorum. artık yokluktan mıdır nedir, hemen kabul ediyorlar ve yeni sezona iyi bir kadro ile giriyoruz. ama istikrar bir türlü gelmiyor ve 14. haftada 6. sırada iken ünal başkan tarafından tekmeyi yiyorum.

    bitmedi...

    bu rezil kariyere rağmen bu kez premier lig ekiplerinden aston villa' nın kapısını çalıyorum ve ilginçtir onlar da bana hayır diyemiyor. orada da geleneği bozmuyor ve kötü durumdaki takımı daha da dibe çekiyorum. sonun da yine istifa.

    şu an boştayım ve artık aklımda barcelona var. bu muhteşem kariyer ve bu saçma sapan oyun mantığı ile sanıyorum barcelona'yı da perişan edebilirim.

    nerde o fm 2006 gerçekçiliği beee..
App Store'dan indirin Google Play'den alın