2004-05 Türkiye Süper Lig 27.Hafta Maçı
19:00 Ali Sami Yen Stadyumu
0 - 2
  • 2
    100. yıl için üretilen sarı-kırmızı parçalıyı ilk kez son dakikada yediğimiz golle 2-2 berabere biten kayserispor maçında giydikten sonra, 100. yıl için üretilen berbat beyaz renk formayı da ilk kez bu trabzonspor maçında giymiştik.
    skor 1-0 iken necati ateş ikinci yarıda yüzde yüz bir golü kaçırmıştı. boş kaleye göndereceği topu yeni açık üste göndermişti. sonra da hagi tarafından oyundan alınmıştı. seyirci de doğal olarak kendisini protesto etmişti. ama necati formasını öperek numaralıdaki taraftara aklınca posta koymasını bilmişti.

    necati ateş... aslında başlığına yazmak gerek ama haydi başladım bitireyim. inanılmaz potansiyelli bir futbolcuydu. misal 5-1'lik fenerbahçe maçında ribery'e verdiği ara pasını türkiye'de hiçbir forvet veremez. orta saha oyuncusu zekası da vardı kendisinde. alex'in 85'teki frikiğiyle kaybettiğimiz 2-1'lik fenerbahçe derbisinde volkan arslan ile birlikte orta sahayı bile kontrol etmişti. ne bileyim uzaktan hayvani abanarak golleri vardı (ankara'da gençlerbirliği'ne, ali sami yen'de rize'ye) ve de kafa golleri mevcuttu... amma ve lakin düzenli yaşamadı ve bir şekilde kendi sonunu kendisi hazırladı. bu trabzonspor maçı da seyirciyle arasındaki ilk ciddi kıvılcımdı. zaten bir sonraki sezon konya deplasmanı dönüşü fiili müdahale ile de karşılaştı ve artık yok. iyi futbolcuydu ama artık değil. olmaması da normal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın