• 1156
    http://www.euroleague.net/main/standings
    buradan da görüldüğü üzere biz ve olympiakos'un galibiyet-mağlubiyet sayıları eşit; 2-2. **
    2-2 mi? 2-2 mi? neyse konumuz bu değil..

    şimdi olympiakos'un kalan maçlarına bakalım:
    kalan maçlardan ilkini; 22 şubat 2012'de cska moskova ile deplasmanda oynayacaklar. 9 şubat 2012 galatasaray cska moskova maçı'nda cska moskova'nın karizmasını çok fena çizdik. cska zaten ciddi bir takım,oyun içinde disiplini hiçbir zaman kaybetmiyorlar ama aldığımız bu galibiyet onları olympiakos karşısında daha da ciddi oynamaya itecektir. şu anda +11 olan averajları* cska ile oynadıktan sonra -10 civarına kadar gerileyecektir. belki o zamana kadar victor khryapa da döner,o zaman zaten daha fazla fark bile yiyebilirler.

    şimdi de bizim kalan maçlarımıza bakalım:
    kalan maçlarımızdan ilkini; 22 şubat 2012'de abdi ipekçi cehennemi'nde anadolu efes ile oynayacağız. efes 1-3 w-l durumu ve -42 averaj ile grubun dibine demir atmış durumda. gruptan çıkmak için matematiksel olarak hala şansları bulunmasına rağmen bence psikolojik olarak pek umutları kalmadı. ama yine de bizim maça prestij adına bileneceklerdir. ha biz bu dakikadan sonra top8'in peşini bırakır mıyız,tabiki hayır. her zamanki gibi kazanmak için çıkıp kazanacağız.şu anda averajımız -16 da. o yüzden bu maçtaki* +10 farklı bir galibiyet bir sonraki maçımız olan 29 şubat 2012 olympiakos galatasaray basketbol maçı'nda elimizi rahatlatacaktır.gerçi bu rahatlık bizi nasıl etkiler bilmem ama yenilmez armada'nın disiplini elden bırakacağını hiç sanmıyorum.

    velhasıl-ı kelam 22 şubat'taki 2 maçtan sonra durumumuz az çok belli olacak ve benim görüşüm 3-2 w-l durumumuz ile cska moskova'nın hemen arkasında bulunacağımız şeklinde.

    gruptaki son maçlardan anadolu efes-cska moskova maçı zaten formalite olacaktır. gelelim diğer maça*...
    bu maçta kan gövdeyi götürecek. tahminlerime göre olympiakos'un bizi yenmesi yetmeyecek,bir de 10 civarı fark atması gerekecek top8'e kalabilmeleri için. ha görüşüm zaten yenilmeyeceğimiz yönünde. ya da son topa kadar felsefemizle oyundan hiçbir zaman kopmayıp yenilsek bile az bir farkla yenilip top8'e yine bizim kalmamız da olası ama diyorum ya,inanıyorum; kazanarak* top8'e kalacağız !

    yenilmez armada !

    edit: tourismo uyardı*, galibiyet sayıları eşit olan takımların toplam averajına değil de birbirleriyle oynadıkları maçlara bakılıyormuş. 2 sayı yetiyor olympiakos'a böyle bir durumda. ama biz kazanacağız nasıl olsa,endişeye gerek yok.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın