• 1023
    32. gün programında değişik bir aksanı olduğundan bazı söyledikleri anlaşılamamış olabilir çevirerek sizlere hizmet edeyim istedim;
    * fenerbahçesinin şike yaptığını öğrendikten sonra eyvah sıçtık demiştir.
    * sonu bunu kamuoyuyla da paylaşmıştır.
    * sonra fb yönetimiyle kafa kafaya vermiş bu durumdan fb'yi nasıl çıkarırım diye kafa patlatmışlardır.
    * bu arada yönetime cl'ye gidip işi daha da boka sarmayın akıllı olun yoksa yiyeceğimiz cezayla da bir daha götümüzü doğrultamayız demiştir lakin dinletememiştir.
    * sonunda uefa feneri cl'den kovmuştur. bu da fena oturmuştur aydınlar'a. hele trabzonspor'un gönderilmesine daha da bozulmuş uefa önünde aslanlar gibi savunmuştur fenerbahçesini. sonra kediye evrilmiş ve annesinin ligine dönmek zorunda kalmıştır.
    * fb yönetimiyle yaptığı plan neticesinde davayı mümkün olduğu kadar uzatıp/sulandırma yolunu seçmişlerdir. bu sırada çamuru ne kadar çok sıçratırsak o kadar fazla yandaş buluruz hesabıyla sağa sola saldırmayı da ihmal etmemişlerdir.
    * fb'yi küme düşürmek istemediğinden uefa'yı bir şekilde kafalamış, bir defaya mahsus puan silme cezasına ikna etmiştir. her ne kadar uefa sağlam bir puan silme cezası istediyse de küme düşürmekten iyidir diyerek bu planı uygulamaya sokmuştur. fb yönetimyle de mutabık olmuşlardır ceza konusunda. davda adı geçen diğer takımlarda göt korkusuyla plana atlamış ve ortam hazır hale gelmiştir. genel kuruldan çıkacak "evet"le şike davası çözüme (!) kavuşturulacaktır.
    * bu arada fb yönetimi "ulan madem küme düşürülmüyoruz niye puanımız silinsin zaten bizi uefa'ya maa yollamamış delilleri de ortaya çıktı" diyerek 58. maddeye hayır deme kararı alır.* kongrede hayır kararı çıkacağı anlaşılınca maa "eeeh yeter ulan adamlara iyilik yaptık yaranamadık ne haliniz varsa görün" diyerek istifa kararı alır.
    * fb yönetimine çok bozulan maa kafayı en büyük hayaline takar. fener'e başkan olmak. bu uğurda çalışmalara başlar. 32. günde mevcut yönetime bolca çakar. zararı ben karşılayacağım diyerek taraftara oynar, tüm bu olan bitenden sıyırır hatta gelecekte fenerin alacağı muhtemel cezalarla hayallerine bile kavuşabilir.

    not:yazarken tiksindim yeminle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın