• 1
    yaptıysa (ki mümkün değildir) cezası verilmelidir.
    dünyada onbinlerce insan adam öldürmekte cezasını çekip çıkmakta.
    verin şike yapanlara ceza. bizde onu istiyoruz.
    adam gibi kendinizi savunun; tek savunmanız; "herkes yapmakta" olmasın.

    gelelim ihtimal konusuna.

    1. aziz yıldırım fener kongre öncesinde muhaliflere ne demişti; burasını galatasaray sanmayın.

    2. lordlar kamarasına benzeyen galatasaray yönetim kurulu. 1988 yılından beri özel olarak yapılan 2 kampanya hariç herkes, her yönetici; bu kulüpe para verdi ise parasını almakta. her şey defterlerde.

    yeri geldi manava borç vardı yöneticiler çek yazdı borçlar ödendi. sonra paralar ödendi bu durum alp yalman döneminden beri böyledir. (bu arada alp yalman ayrılırken kulübün kasasında borç değil para vardı) yani bu kulübe para veren hiç bir yönetici parasını almadım demedi, dememiştir çünkü yoktur.

    3. illegal bir iş için kulüp dışı yöneticinin cebinden para çıkar mı? adam parasını alamadığı bir iş için para harcar mı? lordlar kamarası dememin sebebi bu. hepsi elit takılmakta. ben x maçı bağladım cebimden 1.000.000 harcadım diyecek bir yönetici olması mümkün değil bu takımın. iyi ki de çok eleştirmeme rağmen lord gibi takılmaktalar. sağ olsunlar.

    4. çok konululan 8-0 lık maç ile ilgili türkiye birinci ligi 1992-1993 sezonu geyikleri ise şehir efsanesi olmuştur. kesinlikle yalandır. (bkz: türkiye birinci ligi 1992-1993 sezonu)

    5. denizlispor maçı. allah'ın tokatıdır. aziz yıldırım gibi bir adamın elinde bilgi, belge olacak hala açıklamayacak. hatırlayın önce istifa etti sonra geri geldi. o tarih itibariyle statüde teşvik yasak faaliyet içinde sayılmamaktaydı. hadi onu saymayalım eski fenerli yusuf açıklasın desin ki galatasaray bize teşvik verdi. böyle bir şey de yok. böyle bir şey olsa yusuf'un anıtını dikerler kadıköy'e. aziz yıldırım'ın olduğu bir yerde fener aleyhine şike yapılması mümkün mü?

    (edit; biz şike yapmadığımızı ispatlamak zorunda değiliz. bunu ispatlamak bunu ortaya atan kişilere aittir. bunu konuşanlar hakkında da kulüp gerekli davaları açmalıdır)

    (edit başlık daha önce açılmış bu yazı da depodaydı sanırım daha önce silinen bir başlıktır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın