• 259
    ortasasahaya koyduğunuz oyuncunun jumping ve heading özellikleri iyiyse rakip takımın aut atışını kafa ile asiste çevirerek yılda en az 10 asist yapabilir. tabi ki yaratıcılık ve pas özellikleri de çok önemli.

    oyunu yarı türkçe oynuyorum. ''kararlar'' diye bir özellik var. benim için oyunun en önemli özelliği.. stoper ve santrfor alırken özellikle bu gücüne bakmanızı öneririm. zira kararlar kötü bir rakam olursa stoperler saçma sapan açılmaya, adam kaçırmaya başlıyorlar. yanındaki adam süper olsa bile komple bütün defansınız sıçabiliyor. forvetiniz ise kararlar kötü olursa yüzlerce gol kaçırıyor, kalecinin üzerine çektiği şutlardan gına geliyor. bunun dışında sezme özelliği de forvetler için önemli. doğru zamanda doğru yerde olmalarını sağlıyor.

    taktiğiniz nasıl olursa olsun hücum oyuncularınıza güveniyorsanız kendi evinizde maça atak veya kontrollü başlayın. deplasmanlarda büyük takımlara karşı geriye çekilebilirsiniz. hatta oyuncularınız hızlıysa takım taktiklerinden kontra-atak yapma olayını açabilirsiniz.

    yeni oyun açarken önce takımdaki scoutları inceleyin yoksa sağlam birkaç scout alın. transfer yaparken mutlaka scout raporu isteyin ve potansiyeli 4 yıldız'ın altındaki oyuncuları almayın. current'i ise en az 3 olsa iyi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın