• 1312
    2011-2012 sezonu ara transfer döneminde yiğit gökoğlan ve necati ateş gibi en kötü ihtimalle iyi birer alternatif olabilecek isimleri düşük maliyetle kadroya dahil etmiş, geldiğinden beri taraftarla yıldızı barışmayan ve ayrılmak isteyen colin kazım richardsla yolları ayırmıştır. alınan 2 kötü sonucun gazıyla transferlere imza atmamış ve sezon başında kurulduğu halde kötü başladığı sezonda ligi lider götüren takıma kendi elleriyle uyum sorunu gibi muhtemel problemler yaratmaktan kaçınmıştır.

    transfer döneminde kendilerine yapılan önemli eleştirilerden biri fenerbahçe mevcut durumuna rağmen moussa sow transferini gerçekleştirirken kendilerinin oyuncu almamasıdır. fenerbahçe'ye bu transferde ferit şahenk'in önemli destek verdiği fenerbahçe'nin resmi stesinden de duyuruldu ve kendisine teşekkür edildi. ayrıca sezon başında galatasaray yönetimi sıfırdan kadro kurmak için önemli bütçe ayırırken fenerbahçe andre santos, diego lugano ve mamadou niang transferlerinden önemli bonservis bedeli elde etti.

    bunun dışında galatasaray yönetimi cebinden para vererek transfer yapmamakla eleştirilmekte. ünal aysal göreve geldiğinden beri istese de cebinden para veremeyeceğini, bunun galatasaray tüzüğüne aykırı olduğunu defalarca belirtti. zaten başkanın kulübü kendine borçlandırmasını önleyen bu madde sayesinde diğer takımlarda kovulsa da gitmeyen yıldırım demirören tarzı örnekler varken biz adnan polat'ı başımızdan def edebildik.

    bir de ismi geçen oyunculardan sonra alınan oyuncuları görünce hayal kırıklığına uğrayanlar var. ben şampiyonlar ligi kadrosunu şimdiden hazırlamak adına yüksek maliyetli oyunculara yöneldiğimizi düşünüyorum. xherdan shaqiri gibi hem genç hem maliyetli isimleri görünce de transferlerin uzun vadeli katkı yapma olasılığı üzerinden planlandığını düşünmek zor değil. kadromuzun lig için yeterli olmadığını düşünenlere sadece play off'ta karşımıza çıkması muhtemel rakiplerimize karşı ligin ilk yarısında oynadığımız maçları hatırlamalarını öneriyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın