• 115
    galatasaray takımının 1 puan aldığı maç olmuştur.
    notlarım şu şekilde;
    1. büyük galatasaray taraftarısoğuk havada takımını desteklememekte. maç öncesi kombine davetine bir mesaj dahi gelmedi.
    2. kendi sahamızda 3. maçta 5. kırmızı kartı gördük. bunun sebebi taraftarın nazlı olması. cehennem var ama taraftar yok. ne o hava soğuk za zu. bu takım taraftarı hak etmekte. genç semih taraftarı hak etmekte. başarı için destek şart.
    3. gelen taraftar ise çok ilginç resmen oyuncuların öz güvenini çalmakta. isim vermiyorum ancak asgari 5 topçu hakkında ciddi homurandamaktalar. adam vuruyor çıkan ses ahlar vahlar adamı itin götüne sokmak gibi bir şey. ne yani ne yapcaz diyen olacaktır. alkış. adam vurdu top çıktı alkış. topçu çocuk gibidir. çocuklara kızarsak güvenleri bozulur. adam evet para almakta o paralar bizim cebimizden çıkmakta homurdanmak yatırımı çöpe atmanın başka bir versiyonu. en az 5 topçu seyirci tepkisinden top bana gelmesin tadında oynamıyorsa ben bu toptan hiç bir şey anlamıyorum.
    4. baros'a kırgınım. 11 yaşında oğlumla maça gittim sahada 20.000 üzerinde seyirci var sen git adamı taciz et. ne o sana 3 dakka önce faul vermedi. cidden gerzekçe, ahmakça, haince bir iş. bu adamı seviyoruz ancak yaptığı işin bir cezası olmalı. yani mali anlamda ciddi bir para cezası verilmeli. devam ederse gerçekten boku yedik. adamın alternatifi necati ve sercan. tam bir soru işareti.
    5.maçın topları bir garipti. yada bana öyle geldi. sanki havası eksik gibiydi. (değildir ama bana öyle geldi)
    6. takım 7 aralık 2011 fener maçı öncesi modunda. yani vites değiştirmek lazım. yönetim risk aldı. ancak bize düşen gene destek olmak ancak homurdama işini çözmeliyiz. ayrıcalık yaratan taraftar olmak zor değil. akıllı olalım yeter. topçu vurdu rop dışarı gitti alkışla. 2. veya 3. yü çatala çakacak. unutma bunlar çocuk gibi.
    7. maç öncesi güney önünde ali dürüst ile ilgili pankart vardı 2. yarı kaldırdılar ancak görüş açısı sebebiyle okuyamadım.
    8. fatih hoca için elde balta bekleyenler var. içerde, dışarda içimizde. adam eldeki malzemeye göre zirve yaptı. gene zirve yapacak. yeterki sen kıçını kaldır ve homurdanma sadece aklışla.
    9. yönetim risk aldı bari bu yazıdaki homurdanma için bütünleşme için bir aksiyon alsın. (gbkz: yönetim takıma, hocaya ve taraftara destek olsun. pahalı bilet işine de artık son versin. )
    10. melo 2. yarı düşüşte idi bu maçta daha hareketliydi, engin çalıştı ancak kiminle verkaç yapacak bir pozisyon söyleyin ki engin şuna vermedi. genç emre yetenekli ancak kritik 2 yerde hatalı seçim yaptı. elmander tek başına ne yapsın. selçuk form düzeyini arttırmalı, engin ile verkaçlara girmeli ancak ileri gitmeye çekiniyor. sabri + rieara + balta korkudan taraftara yakın bile duramıyor sorumluluktan kaçtı taraftara oynadılar. duran toplar konusunda ise bu maçta ciddi zafiyet yaşadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın