• 134
    unal aysal dort kisiden olusan bir komite oldugunu soyledi. fatih terim de bunun icinde, ali durust de. su an kimin oldugunu hatirlayamadim ama ya fatih terim ya da baskan ara transfer donemi listesinde ilgilendigimiz 8-9 futbolcu oldugunu soylemisti. buraya kadar hersey guzel.

    shaqiri, suarez, gillet, ambrabat bunlar bildiklerimiz ve transferi gerceklesmeyenler. hadi diyelim listedeki ilk 4 siradaki adamlar bunlar olsun. olcan, yigit ve turgut dogan sahin etti sana 7. hatta alper potuk'u da sayalim 8. olmaz ya son sirada da necati olsun.

    benim anlamadigim nokta boylesine guzel bir transfer listemiz var iken, plan ve programsizligin nereden kaynaklandigi. shaqiri ile anlastin belki, elemen gelmeye raziydi ama senin adamin bonservisinden haberin yok son haftaya kadar. o sirada olcan'i trabzonspor kapti, kayseri'nin ise bize oyuncu satmayacagi ta basindan belli. listede kanat oynayan 3 tane aday futbolcu vardi, hic biri olmadi.

    unal aysal simdi 70'in uzerinde serbest kalacak ust duzey futbolcu var diyor. umarim calismalar dunden baslamistir. bu 70 oyuncunun kaci forvet, kaci kanat oynuyor. son donemde performanslari nedir? adam sakat mi, problemli mi neden kulubu henuz yeni sozlesme imzalatmamis? ya da kac tanesi galatasaray'a gelir, gelmek istese ne kadar para ister. umarim yaz donemine kaliteli isimler takima katilir. bunun icin tam da simdiden cok calismak lazim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın