• 104
    fatih hoca'nın baroş'a içten içe bir gıcığı mı vardır ne arkadaş; kendi sahanda 50 puanın ve +28 gol averajınla lidersin 28 puanlı -3 averajlı ve görece açık futbol oynayan antalyaspor'a karşı çift forvet oynamayacaksan kime karşı oynayacaksın?

    riera konusuna gelirsek, kendisi öyle bir oyuncu ki ancak saat gibi işleyen bir sistemde, sadece sol kanatta kendi görevini mükemmel yerine getirir; ama siz ondan karda kışta mücadele etsin çalım atsın yani kısaca ekstra iş yapsın diye beklerseniz daha çok beklersiniz. bugün sırf tek forvet oynamak için gökhan'ı savunmaya çekip ujfalusi'yi sağ beke alarak semih-ujfalusi uyumunu bozmaya hiç gerek yoktu. hem ne olmuş sabri'ye, koyarsın sağ beke çıkma ileri dersin yine berabere kalırsın en kötü; ama baros-elmander çift forveti ne demek, ey antalya hücuma falan yeltenme çapraz koşularla ceza sahanı dağıtacağız demek; oysa sen ne yapıyorsun, olmayan kanatlarınla tek forvet oynuyorsun!

    tek forvet(striker belki) oynaman için her iki kanadında overmars gibi, ribery, keita, hey gidinin kewell'ı gibi adamların olması gerekir. peki fatih hoca bunu bilmiyor mu? biliyor; ama baroş'a gıcığı yoksa neden ilk fırsatta ona kesik atıyor arkadaş biri izah etsin ya! necati'yi de sırf baroş'u kesmek için almadıysa ben de bir şey bilmiyorum! ha tabi baroş'un yaptığı da rezillik, amatörlük en saf tanımla; fakat daha yarım saat varken bir deniz barış ayakkabı bağladı, kaleci zaman geçirdi diye taraftar çıldırabilir, oyuncu kızabilir; ama sen koskoca fatih terim sükunetini bozamazsın!... ben sahadaki oyuncu olarak bu zemin-troll hakem-çirkeflik üçgeninde zaten strese girmişim; bir de kenarda hocamı öyle panik halde görürsem pas hatası da yaparım, kırmızıyı da yerim! kalan süre 5 dakika değil 10 dakika değil! sen 15 dakikada milan'ların, manchester'ların yıkılışını görmüş euro 2008'de son 5 dakikada 2-3 sakin pasla nelerin değiştiğini öğretmiş adamsın! antalya maçında yapma hocam!... özetle çok sinirlendiğim maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın