• 1302
    -----alinti-----

    başkan seçildiği günden bu yana dünya yildizlarini alacağiz açıklamaları ile taraftarına müjde ve umut dağıtan ancak sezon başından beri terim in istediği tek golcü yü bile alamayan, aysal medya ve taraftarı ile adeta dalga geçerek bir transfer dönemini daha yalan dolanla geçirdi. transferin bittiğini ali dürüst açıklarken, her gün bir açiklama yaparak müjdeler veren aysal'ın bir süre konuşmama karari aldiği açiklandi..
    dürüst transferi kapattik

    sarı kırmızılı kulübün 2. başkanı ali dürüst, radyospor'dan özgür sancar'a yaptığı açıklamada, "başka bir transfer yapmayacağız. transfer çalışmalarımız sona erdi" dedi.

    tff ve son durumla ilgili açiklama yok

    dürüst, tff başkanı mehmet ali aydınlar'ın istifası ve son durumla ilgili olarak kişisel anlamda bir açıklama yapmak istemediğini, yönetim olarak da açıklama yapmayacaklarını söyledi.

    başkan aysal röportaj yapmama karari aldi

    bu arada, başkan ünal aysal'ın gündemle ilgili olan ya da olmayan ve özellikle transfer açıklamaları konularda uzunca bir süre açıklama ya da röportaj yapmama kararı aldığı öğrenildi. aysal'ın bazı yerlerde sözlerinin çarpıtılması ya da kendisine yönelik eleştiri sınırlarını zorlayan yorumlar nedeniyle böyle bir karar aldığı bildirildi.

    bir transfer dönemi de amrabat ve shaqiri müjdeleri ile geçiştirildi.

    sarı kırmızılılırın bu süreçte transfer gündemini en çok işgal eden oyuncular ise kayserisporlu nordin ambrabat ve basel'de forma giyen xherdan shagiri oldu. galatasaray, ara dönemde yiğit gökoğlan dan sonra necati yi kadrosuna katarak aysal'ın defalarca ifade ettiği geleceğin takimini kuruyoruz açıklamalarının ne kadar ciddi olduğunu da ortaya koymuş oldu.

    saim altunterim
    turkspor.net

    -----alinti-----
App Store'dan indirin Google Play'den alın