• 2
    play off dönemi 4 takım 6 maç ve sonucuna göre galatasaray kadrosunun yeterli olup olmayacağı belli olacaktır.

    1 şubat 2012 itibariyle aşağıdaki kanımca galatasaray yönetiminin subjektif varsayımlarını aşağıdaki gibi tahmin etmekteyim. .

    1. galatasaray yönetim kuruluna göre; takımın genel halinda sakatlıklar olmayacak, cezalı olmayacak ve takım genel olarak 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı moduna girecek 6 maçta 5 galibiyet ve bir berabelik ile şampiyon olacak. (play off öncesi olası 3 rakibin 2 sini yendik 1 i ile beraber kaldık)

    2. rakiplerden fener ciddi bir gol sıkıntısı içinde fransa'dan bir topçu aldılar, ara transferde 1 yerli aldılar ancak gol sorununu çözmeleri galatasaray yönetimine göre olası değil.

    3. rakiplerden trabzonspor olcan'ı aldı. ligin en iyi sol açıklarından, 2-4 lük yenilgimizim mimarı galatasaray yönetimine göre trabzon'la başa çıkar 3 te 3 yaparız.

    4. beşiktaş olası rakipler içinde tek puan verdiğimiz takım. o maçı hatırlarsak muslera'nın performansı ile 1 puan almış bulunmaktayız. gene yönetime göre asy arena da yeneriz deplasmanda ise bir puan cepte.

    galatasaray yönetiminin tüm planlarına göre anamızın ligine takımın malzemesi yeterli. ayrıca yatırıma gerek yok.

    bir grup yazara göre (bende dahil) malzeme yetersiz. sağ bek ne zaman döner, sakatlığı ne durumda, form tutar mı?, sol bek ciddi sorun, sağ açık soru işareti, yaratıcı oyuncu sorunu var, sol açık sorunu var golcün sakat ve iyileşti diyelim gene sakatlık olabilir veya cezalı duruma düşebiliriz. yine aynı yazarlara göre türk hakemleri ciddi sorun. gene aynı yazarlara göre ek yatırım yapmamak yapılan yatırımı çöpe atabilir. yazarlara göre yönetim ciddi risk almış iyi yerli malzemeler rakiplere gitmiştir. yazarlara göre fatih hoca sorunları görmüş ve ek malzeme istemiş yönetim za zu yapıp ek malzemeye gerek yok demiştir.

    (gbkz: endişe duyan yazarlar mı? galatasaray yönetimi mi?) play off ilk 3 maç sonunda bu ortaya %90 çıkacak. umarız kazanan yönetim olur. umarız yönetim tek vücut olur ve maddi ve manevi bu süreçte hocanın ve takımın yanında olur.

    umarız engin coşar, riera fırtına gibi eser, yiğit, emre, semih bizleri coştururlar.

    şimdi endişelerimizi unutup ayrıcalık yaratan taraftar moduna girmek zamanıdır. puan kaybında dahi fatih hoca ve gençlerin yanında olmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın