• 4965
    2011-2012 sezonu devre arasında yapılmayan transferler ve ünal aysal'ın beyanlarından ortaya çıkan bir hesaplı olsun diye transferi sezon sonuna ertelemek durumu var.

    aklıma sadece iki ihtimal geliyor, lütfen siz de dikkatle okuyunuz;

    1- fenerbahçe futbol takımı kesin küme düşecek, o yüzden elimizdeki kadro lig şampiyonluğu için oldukça yeterli. fenerbahçe devreden çıkarsa çok saçmalamaz isek rakibimiz hemen hemen yok gibi. en başta ünal aysal olmak üzere yönetim ve teknik ekip içeriden bu bilgiyi aldıkları için transfer konusunda şu an için fazla gerekli gözükmeyen harcamalardan kaçındılar.

    2- önümüzdeki sene şampiyonlar ligi hedeflendiği için yaz transfer döneminde öyle böyle değil, akla hayale gelmeyecek süper transferler yapılacak. geçtiğimiz yaz başkan daha yeniydi, yeni bir başlangıçtı, ki yine iyi transferler yapıldı ama istenen süreç tamamlanamamıştı... böylece devre arasında savrulmayan paralar etkin ve gerekli bir biçimde kullanılmış olacak, avrupa'da temsilen değil de üst turları hedefleyen, aslanlar gibi mücadele edecek bir takım kurulacak.

    anti tez 1: fenerbahçe play-off'lara kadar küme düşürülmez, hatta ligde önümüze bile geçerse üçün birini avuçlarız.

    anti tez 2: önümüzdeki yazı da vasat transferler ve yapılmayan takviyeler ile geçirirsek üçün üçünü avuçlarız, ben de yönetime olan duyduğum güven ve desteğimi çekerim şahsen.

    şu çılgın durgunluğun başka mantıklı açıklaması yok gibi gözüküyor!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın