resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1781
    başkan olduğu günden beri "diğerlerinden" farklı olduğunu türkiye'ye göstermiş; aylar önce söylediği sözlerin doğruluğu fenerbahçeliler dahil herkes tarafından kabul edilmiş, dik duran, adam gibi adamdır.

    başkanımızın bu kadar "aleni" şekilde yalakalık yapacağına inananlar(ımız) var ya, işte onlara inanamıyorum. fenerbahçe troll'ü kaynayan ekşi sözlük'te de söyledim, burada da söylüyorum. kalitesini ve onurlu duruşunu bizlere sevdirmiş, türkiye'ye kanıtlamış olan ünal aysal'ın ağzından çıkanları kulağınızdan içeri kabul ettikten sonra biraz düşünün. düşünmeden konuşmayın...

    evet, keşke spor'un içinde siyaset hiç olmasa, fakat başkan'ın da dediği gibi, galatasaray'ın önüne hala taş konuluyor. iş artık birilerine giydirme noktasına geldiyse eğer, ki geldi, ünal aysal bunu çok güzel biçimde yapmıştır. anlamıyorum, beklenti neydi?

    ünal aysal: "bizim 35 milyon taraftarımız var, yollar yapılmazsa sandıkta görüşürüz." deseydi daha mı iyi olacaktı? o kadar tatlı giydirmiştir ki hala çoğu kişi giydirdiğini de anlamamıştır. kimseyi rencide etmeden, tehdit etmeden, üstü kapalı bir şekilde uyarmıştır. bundan başka bir şeye* inanmak ünal aysal gibi bir insana hakarettir.

    ekşi sözlükte yazdığım yazı: http://www.eksisozluk.com/...+verdi%2F%2327167830
    ünal aysal hakkında kısa bir bilgi: http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9Cnal_Aysal

    her şeyden öte, yine de galatasaray taraftarını tebrik etmek lazım. ne iki pahalı transferden sonra başkanlarına olan tepkisini unutan beşiktaş taraftarı gibi, ne de 100 yıllık kulübü çamura(!) batıran aziz yıldırım'ı savunan omurgasız fenerbahçe taraftarı gibi davranmıştır. ne kadar açıklamanın yalakalık vs. tarzı bir amacı olmadığını bilsemde, inansam da, galatasaray taraftarının tepkisini ortaya koyması takdire şayandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın