resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1238
    gelmesini dahi istemiyordum başlarda ama bunun sebebi sadece ve sadece rakip oyunculara yaptığı gereksiz hareketlerdi. bu sebepten dolayı da azımsanmayacak sayıda taraftar kendisini istemiyordu. öyle ya da böyle melo'yu transfer ettik. 2011-2012 sezonunun ilk yarısında çok iyi bir performans sergiledi (hem ofans hem defans anlamında). bunun yanında bahsettiğim gereksiz davranışlarından vazgeçti. belki daha olgunlaştığı için veya gerçekten fatih terim kendisini adam etti ama bir şekilde bu sorunları çözüldü ve taraftarla da çok iyi bir ilişkisi var şu an. kendisinin de isteğiyle sezon sonunda bonservisinin juventus'tan alınacağını düşünüyorum ben.

    bu sezonun * ikinci yarısına gelirsek bireysel olarak melo'da bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. takımımız aşağı yukarı oturdu. hem biz izlerken * hem de futbolcularımız oynarken zevk alıyorlar. üst üste gelen galibiyetlerle de bir hava yakalandı. bana kalırsa sıkıntı burada başlıyor. takımdaki oyuncuların özgüvenleri tavan yapmış durumda. örneğin, 14 ocak 2012 galatasaray karabükspor maçı'nın ilk dakikalarında selçuk inan'ın yaptığı pas hatasının kesinlikle özgüveninden kaynaklandığını düşünüyorum. keza, 22 ocak 2011 eskişehirspor galatasaray maçı'nda felipe melo ceza sahamızdaki bir topu rabona vuruşuyla uzaklaştırdı ve yine maçın içinde kritik noktalarda riskli hareketler yaptı. bunları kesinlikle oyuncularımızı kötülemek adına söylemiyorum ama şu an takımda böyle bir tehlike olduğunu düşünüyorum. ama bunları ben görüyorsam fatih terim benden iyi görüyor, hissediyordur. gerekli uyarıları yapar oyuncularımıza.

    inşallah sezon sonunda bonservisini uygun şartlarda alabiliriz ve yıllarca kendisinin başarılı performansını izleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın