• 2009
    öncelikle hatırlatmak isterim. (bkz: #846253)

    --- alıntı ---

    bizim kimseyi alt etme gibi bir düşüncemiz yok. ne ceza verirlerse versinler, bizim hiç umurumuzda değil. isterlerse fenerbahçe'ye hiç ceza vermesinler.

    --- alıntı ---

    (bkz: refik alkan)

    oh be. daha güzel ayar olamazdı. fenerbahçe'nin böyle ağlayıp acı çekmesine, bize bok atma çalışmalarına verilecek en güzel cevaptır. umrumuzda değil, biz doludizgin gidelim, avrupa'da başarı yakalayalım, onlar böyle ağlayıp dursun. yok ana sütü, yok yarım puan, ligtv'nin götünü yalama, lafları kıvırma çabaları falan derken uykusuz kalsınlar.

    bizim tek rakibimiz yine kendimiz. sadece kendi belirlediğimiz hedeflere ulaşma konusuna konsantre olmak gerekmektedir. zira kulübümüzün kuruluş amacı yabancı takımlara karşı başarı elde etmektir. bu konuda yönetimimiz durumu son derece iyi bir şekilde idare ederken, taraftar olarak bizler de buna paralel bir duruş göstermeliyiz. fenerbahçe'nin gerçek yüzü ve karakteri zaten tüm kamuoyu tarafından anlaşılmıştır. bu konuyla ilgili bir hareketimiz veya yorumumuz olmasına gerek yoktur. tam tersi bir durumda onlar çok daha ağır darbeler vururlardı bize, evet, ancak biz onlar gibi kin ve nefretle hareket edecek kadar karaktersiz, zayıf ve küçük değiliz. ne provokasyona da gelmeliyiz, ne de onlarla ilgili vakit ve enerji harcamalıyız. hukuk ve tff karşısında kendilerini kurtarma ayaklarını, acizce etrafa dil uzatmalarını ve bu saçma edebiyatlarını acıyarak takip etmek, hatta takip bile etmemek, kendilerini kaale almamak galatasaray'a yakışan tavırdır. şike konusunun gündemimizde olmasının tek sebebi avrupa kupalarına katılmamızın engellenmemesi amacının olması son derece rasyonel ve düzgün bir tavırdır. çünkü ucuz muhabbetlerle uğraşacak bir kulüp değiliz.

    ünal aysal'ın kulübe getirdiği bu farklı, rasyonel ve asil tavrın biz taraftarlarca da bir an önce benimsenmesi tek dileğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın