• 35
    eskişehir galip gelmesi durumunda 4. sıraya kadar yükselme ihtimali vardır. ayrıca ayağa pas yapan bir takım olduğumuz için patates tarlası gibi bir zemin bize ters gelecektir. gerçekten zor maç olacak tabii ki ama galibiyete alışan ve artık tıkır tıkır işleyen takımımızın galip geleceğine inanıyorum. en büyük endişem sakatlık çok dillendi zaten bu konu umarım başımıza bir şey gelmez.
    ayrıca ben bayadır fb, bjk filan takip etmezdim bugün bi eskişehir'e bakıyım diye puan durumuna baktım bunlar hala kıçımızdaymış. bu takımda sterse yol açabilir. gerçekten şaşırdım durumu görünce baya iyi gelmişler. sadece şaşırdım ama yine sadece takımımı izlemeye devam edeceğim ben, bu takım devam ettikten sonra bu şekilde zaten problem yok, geri kalan bütün maçları da kazansa diğerleri olur. umarım kazasız, belasız atlatırız maçı sakatlık filan olmadan.

    edit: umarım sercan iyi bir yedek değil de baroş ve elmander kadar ben de varım mesajı verebilir. gerçekten uzun vadede takımda ki en önemli 2-3 oyuncudan birisi bence çolak ve semih'le beraber ve ihtiyacımız da var kendisine. haydi sercan haydi oğlum demek ve ardından sevinmek istiyorum mümkünse. fatih terim'in de kendisiyle özel ilgilendiğini biliyoruz ne hocanı üz ne bizi görelim seni. *

    http://www.ligtv.com.tr/.../?r=1&hid=106088
App Store'dan indirin Google Play'den alın