• 174
    cim bom galatasaray, galatasaray şampiyon!

    vallahi bi' enteresan maçtı. bi' sürü ilk yaşadım mesela. ilk defa arena'ya otobüsle gittim. lanet olası metro'nun çalışmaması ile olimpiyat stadı çilesinden halli çile çektik stada gidene kadar. zaten dün istanbul'un tek eksiği zombi haberleriydi. bi' de o tarz haberler çıksaydı tam olacaktı.

    "aaaa, bak bunlar galatasaraylı, stada gidiyorlardır herhalde.." diye diye stadı bulduk. tabi saat olmuş 19.00. maç başladı. üçlü çekilirken daha yeni stadın çevresindeyiz. koşuştura koşuştura turnikelere doğru geçerken içeride seslerin bir an'da yükselmesi, belli ki pozisyon yakaladık, "atma laaaan, bekleee" diye bağırışlar çağırışlar stat çevresinde, bi' kaç saniye sonra ise stat dışından kutladığım ilk gol.. güzel, farklı bir deneyim oldu bu da tabi.

    kadro beklenilen kadro. tek sürpriz servet, üstüne üstün kaptan olarak sahaya çıkması. nitekim tribün daha bi' hareketliydi, oynanan futbol çok iyi değildi fakat sonuç olarak galibiyet serisi bu farklı galibiyetle - bu arada sarp'tan yine yedik, adam mütemadiyen atıyor arkadaş.. - 9 maça çıktı. istatistik kasıyoruz bir yandan da. maşallah, müthiş takım olduk. çok fazla söyleyecek bir şey bulamıyorum bu maç için.

    he bir de, kazım'a "aptal sarışıın!" diye kızanlar vardı statta, güldüm baya.

    hesapladım, bu farklı galibiyet serileri devam ederse beşiktaş'a arena'da 7, fenerbahçe'ye - düşmez sağ kalırlarsa - 8 gol düşüyor kadıköy'de. abo, yoksa?!

    http://jaimelesport.blogspot.com/...ray-galatasaray.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın