• 172
    galatasaray'ın rakibi kdç karabükspor, takımın başındaki hoca "büyük kaptan" bülent korkmaz. rakip takımı değerlendirerek başlayalım yazımıza...

    kalesinde lig standartlarının üzerinde bir kaleci orkun var, defansı belki de ligin en kötü defansı... halı sahaya çağırmayacağınız adamlar var... orta sahasında bir hayalet, 16 numaralı formasıyla uğursuz... ileride cernat gibi bir beyin ve o'nun önünde shelton gibi bir fırlama... cernat'ın atacağı ara paslara ve shelton'ın yapacağı koşulara bağlı olan bir takım. shelton, emenike'nin birebir kopyası ancak daha az bitirici olanı...

    galatasaray, bu maçın öncesine kadar son 8 maçında 8 galibiyet almıştı, bugünü 9 ile şenlendirmek istedi. 9 deyince elmander çıktı sahneye...

    maça hızlı başlayan karabükspor'a muslera " dur " dedi, devamında zaten önde başladığımız maça bir de resmiyet kazandırdık ve kral 1-0 yaptı durumu. golde elmander'in emeği büyük...

    maçın 25. dakikasında yine bir hayati müdahale geldi muslera'dan, kalenizde muslera gibi bir kaleci varsa, bu golleri yemiyorsunuz işte... kalede o'ndan başka kim olsa takım yer o golü ve elini beline koyar dönerdi arkasına... bu kurtarış ilham oldu ki 15 dakika sonra elmander çıktı sahneye. selçuk'un harika ortasına rakibinin markajından sıyrılan elmander koydu ayağını ve durumu 2-0'a getirdi.

    ikinci yarıya girmeden 10 kişi kalan karabükspor maçı kaybettiğini bir kez daha anladı. kırmızı kartı gören mabiala, bu ligde pek top oynayamaz.

    ikinci yarı yine iyi top oynayarak başlayan galatasaray, elmander'in düşürülmesiyle bir penaltı kazandı, topun başına kazım geldi, melo aldı elinden topu... " ben atacağım " dedi ve ters köşeye yatırdı orkun'u... 3-0 oldu maç.

    arka direk topçusu mustafa sarp kafayla gol attı yine, durumu 3-1'e getirdi. bu adam her hafta takım değiştirse galatasaray'a karşı oynasa gol kralı olur 34 golle.

    sonrasında yine bir elmander - baros işbirliği ile gelişine vuruşların ustası elmander durumu 4-1'e getirdi.

    beşinci gol ligde atılan en güzel gollerden biriydi. bu golün aynısını barcelona atınca ağzımız açık kalıyor hayret ediyoruz... galatasaray da atıyor bu golü. engin alıyor elmander ile pas yapıyor, baros ile bir duvar pası ve atıyor golü.

    maçın sonlarına doğru hala depar atan baros sakatlanıyor... 3 hafta yok kendisi. çok üzüldük... umarım bir an önce döner kralımız. o kasıklar lazım rakiplere...

    maç 5-1 bitiyor. tarife değiştiren cim bom ayıp ediyor karabükspor'a... bu sefer vazgeçiyor 4 atmaktan, 5 atıyor...

    selçuk inan'a pek iş düşmüyor bu maçta diyoruz başta sonra bakıyoruz yine katkısı var oyuna... melo'nun da öyle. semih yine çok iyi oynadı, ujfalusi defansın bel kemiği, patronu adeta... bu takım iyi yolda, daha da iyi olacak.

    servet, artık gitmelisin. senin olduğun galatasaray hep bir kişi eksik.
    muslera, hep kal, senin olduğun galatasaray hep bir kişi fazla.

    muslera'nın bu performansı, ufuk'un kupa maçındaki etkili oyunun nedeni şüphesiz taffarel'dir. tebrikler o'na...

    bu maçta çok iyi oynayan orkun usak yerine herhangi bir kaleci olsa bu maç 7-8 de olabilirdi, bir tebrik de eski kalecimize... deli de olsa iyi adam, severiz.

    bülent korkmaz, asla iyi bir teknik adam olamayacak ne yazık ki... hata yapan oyuncusunu resmen yedi sahada. sen o'na destek olup, moral vermezsen yersin 5 golü zaten... büyük kaptan, seni seviyoruz... dost da acı söyler.

    http://ask-ifutbol.blogspot.com/...ife-degisikligi.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın