resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6584
    fatih terim'li galatasaray'da olmasını çok isterdim sebebi de kendisine özlem duyduğumdan değil, galatasaray'ın aslında kendi aklındaki galatasaray'la hiçbir alakası olmadığını, bizdeyken takındığı duruşu ve sergilediği davranışları yaptığında suratına siktiri yiyeceğini öğrenirdi ve zamanı gelip gittiğinde de gerçekten galatasaray terbiyesi almış biri gibi davranması gerektiğini kavrar hata kavramakla kalmaz bu artık bir refleks haline dönüşürdü. kendisini çok çok severdim şuan pozitif anlamda bambaşka bir değerde olabilirdi ama üstüne vazife olmayan işlere girişip yerli yersiz düşük seviyeli konuşmalarıyla beni hasta etmeye başladı. fakat fenere gitmeye yol yapıyor demek bana mantıklı gelmiyor.

    bülent korkmaz'a yapılan davranış ile ilgili haklıdır fakat gösterilecek davranışın tamamen dönemin başkanına endeksli bir konu olduğunu anlayamayacak seviyede bir insan olduğunu defalarca kanıtlamış birisidir arda turan. bir yönetimin yapmadığını galatasaray'ın üstüne yıkmak bunun üstünden klübü suçlama politikası ile prim yapmak veya yapmaya çalışmak baya mesnetsiz düşünceler.

    bu işlerin bu safhalara gelmesinde çok büyük hatamız vardır bana göre. herşeyi gözünde büyüten çok değer veren ama çok çabuk tersi yönde düşünemeye başlayabilen ve onuda çok uç noktalarda yaşan bizleriz. herkesi hemen metin oktay yapıyoruz büyük kaptan cüneyt tanman yapıyoruz fakat herşeyden önce bu efsanelere yanlış yapıyoruz ardından bu büyük yükü kucaklarına yerleştiriyoruz sonrasında da zaten baskıyı kaldıracak mental olgunlukta olmayan türk sporcusunun başlıyor götü başı oynamaya. ben şahsen arda ben gidiyorum arkadaş dedikten sonra bu düşünce tarzını törpülemek için çok daha büyük çaba sarfetmeye başladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın