• 3596
    dolmamasının sebebi çok net bilet fiyatlarıdır. istediğin kadar transfer yap o bilet fiyatlarıyla 50bin kişiyi toplaman için stada her maç fenerle beşiktaşla oynaman lazım.

    kale arkası 35 tl diyecekler olacak muhtemelen, nesi pahalı falan. iyi de güzel kardeşim kale arkaları doluyor zaten her maç? orada sıkıntı yok ki? sıkıntı olan yer doğu ve batı tribünlerin 1. ve 2. katları çoğunlukla. 4. katlarda da boşluk oluyor ama hadi orayı da yüzde 50 dolu oluyor diyelim es geçelim.

    basit mantık. cebinde 100 tl'n var ve maça gideceksin. karabükspor maçına kale arkası bileti bulamadın. ne yaparsın? 45tl lik biletten mi izlersin, 5 lira kahveye verip mi izlersin? cevap, 5tl kahveye verirsin. karabük maçına 45tl verecegime fener beşiktaş maçına 45tl 50tl veririm kale arkasından izlerim dersin.

    burada yapılacak şey çok basit ama muhasebeci/pazarlamacı olmadığımdan tam hesabını kitabını yapamıyorum. ama düz mantıkla bakınca da gayet zarar falan etmez mişiz gibime geliyor. ne mi yapacaksın?

    doğu batı tribün 4. katları 30-35tl civarı yapacaksın. 1. katlar 40-45-50 gibi bir şey, 2. katlar da 60 70 olacak maksimum. karabükle oynuyorsun manchester united değil, para sıçmıyorsa adam her maç 100 tl veremez o koltuğa. para sıçan bir çok adam da zaten evinde yayıla yayıla izlemeyi tercih ediyor soğuk kış gününde.

    ha dersen ki kombine alan adamlar var, onlar ne olacak? onlar da zaten playoff larda fazladan 2 derbi izleyecekler. olmadı forma verin bilmem ne verin alın gönüllerini. yeter ki şu takım boş tribünlere oynamasın. kocaman stad yaptınız, 20 bin kişi anca gidiyorsunuz diyemesin kimse. siz de kocaman stad yaptık, takım şahane oynuyor ama niye bu kadar taraftar geliyor, niye hiçbiriniz gelmiyorsunuz demeyin. biliyorsunuz bal gibi neden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın