resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 450
    --galatasaray.org, alıntı--

    galatasaray’a karşı da ligdeki ilk maçını 2007 eylül’de oynamıştın. o gün özel bir gündü sanırım senin için.

    yiğit gökoğlan: hem çok özel bir gündü, hem de çok kötü bir gündü. aslında altınordu’ya da henüz kiralık gitmemiştim ve profesyonel kariyerimin ilk maçıydı. dakika 69’du selçuk abi gol atmıştı ve 2-2 oldu skor. iki dakika sonrasında da 2.sarıdan kırmızı kart gördü. forvette de holosko ve rafael vardı ve 6 dakika sonra tabelada numaramı gördüm. oyundan çıkarılıyordum ama o an dünyam karardı sanki. bütün tribünler üzerime yıkılacakmış gibiydi ve kenara geldiğimde elim ayağım titriyordu. henüz küçüktüm o zaman da. ertesi gün hocam bana taktik olarak bunu yapmak zorunda olduğuna dair açıklama yaptı ama ne olursa olsun o dönemden sonra psikolojik olarak toparlanmam biraz zor oldu.

    abdurrahim albayrak: bu tip durumlar olabiliyor zaman zaman. burada belki de hocanın yapacak bir şeyi yoktur. o yüzden üzülmemen lazım böyle durumlara, bizler de böyle durumlar yaşayabiliyoruz. selçuk’un kırmızı kart görmesi senin için bir talihsizlik olmuş.

    --galatasaray.org, alıntı--

    araya girişi ve yiğit'e verdiği nasihatlarle günüme neşe katmış dünyanın en temiz adamı. asdfhgfkj sabahtan beri gülüyorum amk. i love you hocam, i love you abdürrahim albayrak..keşke böyle bir amcam olsa. amcamdan çok seviyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın